Pin It

Clubul nostru a avut parte de o săptămână plină, în care au avut loc numeroase modificări. Ripensia are un nou preşedinte, în persoana lui Dumitru Mihu, dar o schimbare a intervenit şi pe banca tehnică. Echipa noastră s-a despărţit de antrenorul Ciprian Urican, astfel că pregătirea formaţiei este, din nou, responsabilitatea directorului sportiv, Radu Suciu.

În ciuda acestor frământări, suntem convinşi că băieţii noştri vor face tot posibilul ca în runda a 6-a să pună capăt şirului de trei înfrângeri la rând. Sâmbătă, 8 septembrie, pe arena Voinţa din Snagov, Ripi va înfrunta echipa locală Sportul. Roş-galbenii sunt în efectiv complet, iar pentru partida de la Snagov nu există jucători indisponibili.

Trupa ilfoveană se află, după primele cinci etape în fruntea ierarhiei. După ce în primul meci din această ediţie de campionat a remizat alb, 0-0, în deplasare cu Petrolul, echipa pregătită de Laszlo Balint a bifat apoi patru victorii consecutive.  Cel mai recent succes a fost obţinut pe terenul Daciei Unirea Brăila, în formula...

Snagov: Iacob – Vlădoiu, Lică, F. Ilie, Oanea – Bărbulescu (cpt.), Tazouti (’59, L. Ion) – Gîţ (’62, Costache), Huiban, Hlistei – Elek (’82, Stancu).

În campionatul trecut, Ripensia a obţinut patru puncte din confruntările cu echipa din Snagov. În tur, roş-galbenii au învins pe arena din Ciarda Roşie cu scorul de 2-0, golurile fiind reuşite de Zaluschi, din penalti, şi Mediop. În această primăvără, dintr-o deplasare la Ştefăneştii de Jos, acolo unde s-a desfăşurat în retur meciul cu Sportul Snagov, Ripi a reuşit să se întoarcă acasă cu un punct. A fost 1-1, golul nostru purtând semnătura lui Bădăuţă.

Radu Suciu: „Dacă vom avea încredere, atunci vom obţine un rezultat pozitiv”

Directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu, a prefaţat confruntarea cu liderul din Liga a II-a, Sportul Snagov: „În astfel de situaţii, când echipa înregistrează mai multe rezultate negative la rând, se instalează, de regulă, o stare de neîncredere, care trebuie depăşită. Acesta este principalul obstacol. Noi sperăm să rezolvăm această problemă, să capacităm echipa pentru joc, pentru ca jucătorii să aibă încredere în ceea ce li se cere, că pot îndeplini în teren cerinţele. Vom merge mai departe pe aceleaşi principii şi idei instaurate de Ciprian Urican, cu retuşurile de rigoare, pe care el n-a mai apucat să le facă. Important e să înregistrăm un rezultat pozitiv. Dacă vom face un joc bun, va veni şi acest rezultat. Dacă vom avea încredere în posibilităţile noastre, în faptul că vom putea transpune în teren ideea de joc, atunci avem şanse reale de a ne întoarce acasă cu un rezultat bun”.

În altă ordine de idei, la mijlocul săptămânii viitoare, Ripensia va juca primul meci din acest sezon în Cupa României. Miercuri, 12 septembrie, de la ora 19.00, pe arena „Dan Păltinişanu”, în turul al 4-lea al competiţiei „knockout”, roş-galbenii vor înfrunta ASU Politehnica Timişoara.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet