fShare
47
Pin It

În runda trecută, la Snagov, Ripensia a întrerupt o serie negativă de trei eşecuri la rând, obţinând o remiză, 1-1. Roş-galbenii s-au întors cu un punct de pe terenul liderului de la acea vreme, fiind egalaţi în ultimul minut de joc, dintr-un penalti. La mijlocul săptămânii însă, echipa noastră a părăsit Cupa României. Roş-galbenii au suferit un eşec în faţa concitadinei ASU Politehnica, 1-2, după un meci ce a necesitat prelungiri şi în care Străuţ a fost eliminat în minutul 72.

Sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 11.00, vom întâlni în campionat din nou o grupare din Ilfov. Etapa a 7-a va consemna a treia partidă la rând, în care Ripi se duelează cu o formaţie din preajma capitalei, după duelurile cu Clinceni şi Snagov. CS Baloteşti ocupă penultima poziţie în clasament, a 19-a, având o zestre de două puncte după primele şase meciuri. Una dintre cele două remize a fost obţinută în precedenta rundă. Pe teren propriu, ilfovenii au încheiat la egalitate, 2-2, cu Dacia Unirea Brăila, utilizând următoarea formulă de echipă...

Baloteşti: Fulga – Dedu, Marciuc(cpt.), Flămânzeanu, N. Filip, M. Ghiţă, Predescu, Neagu, Gojnea, Paraschiv, Vasile Mihai.

Cu Baloteşti, Ripi are o revanşă de luat. În campionatul trecut, ilfovenii şi-au acontat toate cele şase puncte după duelurile cu roş-galbenii. În tur, în Ciarda Roşie, s-au impus cu scorul de 2-1, golul timişorenilor fiind reuşit de Ungureanu. În primăvară, a fost 3-1 pentru Baloteşti, Ripensia punctând prin Apro.

Radu Suciu: „Meciul cu CS Baloteşti e foarte important!”

Directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu, a prefaţat confruntarea cu CS Baloteşti: „Este o partidă extrem de importantă. Întâlnim o formaţie care a pierdut multe puncte. S-a înscris deja în zona din subsolul clasamentului şi e important ca noi să o ţinem tot acolo! E important ca noi să evadăm din acea zonă. Din păcate, după partida din Cupă, în care am avut parte şi de prelungiri, am rămas şi fără doi jucători foarte importanţi pentru noi, unul fiind eliminat, Străuţ, celălalt părăsind terenul accidentat, Ungureanu. Dar ăsta-i fotbalul, iar noi trebuie să găsim soluţii”.

Biletele pentru partida Ripensia – Baloteşti vor putea fi achiziţionate de la stadionul „Dan Păltinişanu”, din zona tribunei I, în ziua meciului, începând cu ora 10:00. Un bilet va costa 10 lei, accesul fiind permis la tribunele 0 şi I, în timp ce la lojă preţul unui bilet va fi de 30 lei. Vor beneficia de intrare liberă copiii, părintele care însoţeşte un copil cu vârsta de până la 14 ani, femeile şi pensionarii.

fShare
47
Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet