Pin It

Sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 11.00, în etapa a 9-a a ligii secunde, Ripensia Timişoara va primi vizita celor de la Metaloglobus Bucureşti. Trupa din capitală se află pe locul al 15-lea în clasament, dar are în cont tot atâtea puncte, 8, ca formaţia noastră. Echipa pregătită de Bogdan Andone a izbutit două partide la rând fără înfrângere. În etapa a 7-a, a învins cu scorul de 2-1 în deplasare la Farul Constanţa, iar în runda trecută a remizat pe propriul teren, 2-2, cu Dacia Unirea Brăila. Iată şi formula utilizată de bucureşteni în această din urmă confruntare...

Metaloglobus: Geantă – Pham Huy, Buzea, Panait, Sane (’21, Negotei), Sava, V. Andrei (’57, Marek), Ş. Niculae, Potecea (’46, Vlad), O. Herea, Ghenovici (cpt.).

După confruntările directe din sezonul trecut, scorul general e de 1-1. În turul campionatului, Ripensia s-a impus pe arena din Ciarda Roşie cu scorul de 4-1 în dauna Metaloglobusului. Au punctat pentru roş-galbeni Dumiter, Matiş şi Mediop, totodată echipa noastră a beneficiat şi de un autogol. În retur însă, bucureştenii şi-au luat revanşa şi au învins cu scorul de 2-1. Golul victoriei a fost marcat de amfitrionii de atunci în minutul 4 al prelungirilor! Pentru Ripi a marcat acelaşi Dumiter.

Radu Suciu: „Trebuie să învingem şi să ţinem Metaloglobus sub noi în clasament”

Confruntarea cu Metaloglobus Bucureşti a fost prefaţată de către directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu: „Jucăm cu o echipă care se află aproape de noi în ierarhia ligii a II-a. La fel ca în precedenta partidă pe care am jucat-o pe teren propriu, cea cu Baloteşti, trebuie să învingem şi să ţinem Metaloglobus sub noi în clasament. Problema noastră e acum, după înfângerea din runda trecută de la Târgu Jiu, strict de încredere. Trebuie să căpătăm această încredere că putem, că suntem o echipă bună şi că ne este la îndemână să batem pe oricine. Rezultatele trebuie să ne ajute să facem aceste lucruri pe care ni le-am propus”.

Biletele pentru partida Ripensia – Metaloglobus vor putea fi achiziţionate de la stadionul „Dan Păltinişanu”, din zona tribunei I, în ziua meciului, începând cu ora 10:00. Un bilet va costa 10 lei, accesul fiind permis la tribunele 0 şi I, în timp ce la lojă preţul unui bilet va fi de 30 lei. Vor beneficia de intrare liberă copiii, părintele care însoţeşte un copil cu vârsta de până la 14 ani, femeile şi pensionarii.

Doi jucători indisponibili are Ripensia pentru această confruntare, e vorba de Adrian Ungureanu – accidentat şi Marius Toma – suspendat.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet