Pin It

Sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 11:00, Ripensia va juca la Târgovişte împotriva celor de la Chindia, într-un meci ce va conta pentru runda cu numărul 10. Adversara roş-galbenilor ocupă locul al şaselea în clasamentul ligii secunde, cu 17 puncte acumulate în 9 partide. Dâmboviţenii au o serie pozitivă de trei partide consecutive fără înfrângere, ultimele două jocuri soldându-se cu două victorii. În etapa precedentă, elevii lui Viorel Moldovan au triumfat în deplasare, la Brăila. Iată şi formula câştigătoare, utilizată de tehnicianul Chindiei în victoria obţinută în faţa Daciei Unirea...

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Dudea, Dumitraşcu – Novac, Lungu – Şerban, L. Mihai, Cherchez (cpt.) – Florea.

În campionatul trecut, dâmboviţenii s-au impus în ambele confruntări. În tur, la Târgovişte, a fost 1-0 pentru localnici, unicul gol fiind semnat de Liviu Mihai. Nici în stagiunea de primăvară Ripi n-a avut mai mult succes. În Ciarda Roşie, roş-galbenii au fost nevoiţi să se recunoască învinşi, după un meci spectaculos, încheiat cu scorul de 2-3. Pentru bănăţeni au punctat Ungureanu şi Mediop, în timp ce dâmboviţenii au înscris prin Florea, Stoica şi Martac.

Radu Suciu: „Mergem la Târgovişte să obţinem cât mai mult”

Confruntarea cu formaţia din Târgovişte a fost prefaţată de către directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu: „Chindia e o echipă fruntaşă, o echipă bună, cu jucători buni, ce au personalitate. Cu jucători buni şi cu personalitate ne-am întâlnit şi la Snagov, o echipă şi mai bine clasată decât Chindia. Am demonstrat atunci că ne este la îndemână să obţinem puncte sau punct, în final. La fel trebuie să mergem şi la acest meci, pentru că, aşa cum am spus-o, la fel ca în campionatul trecut, oricine poate bate pe oricine, oricând. Aşa se prezintă campionatul în acest moment. Deci, mergem la Târgovişte să ne jucăm toate şansele şi, ca la Snagov, să obţinem cât mai mult”.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet