Pin It

Miercuri, 10 octombrie, de la ora 15.00, pe arena „Dan Păltinişanu”, Ripensia va juca în faţa propriilor suporteri pentru a 5-a oară în acest sezon. Roş-galbenii n-au însă, până acum, un bilanţ favorabil. În cele patru confruntări anterioare, au izbutit un singur succes, 2-1 cu CS Baloteşti, pierzând celelalte trei partide, cu ACS Poli, Clinceni şi Metaloglobus. În etapa a 11-a a Ligii secunde, Ripi primeşte vizita celor de la ACS Energeticianul, un adversar pe care-l va întâlni în premieră.

Echipa care îşi desfăşoară partidele de acasă la Petroşani se află la primul sezon în eşalonul doi, după ce în campionatul trecut a reuşit promovarea din Seria a IV-a a Ligii a III-a. În acest campionat, nou-promovata ocupă locul al 9-lea în clasament, având 5 victorii, o remiză şi 4 înfrângeri. Ultimul triumf a fost consemnat etapa trecută, pe teren propriu. Formaţia pregătită de către Marin Tudorache, antrenor ce la Timişoara va sta pentru a treia oară pe banca oaspeţilor noştri, a învins cu 4-0 Dacia Unirea Brăila. Iată şi echipa utilizată în partida de la Petroşani...

Energeticianul: Miron – Tomozei, Achim, Lung, Dragu, Gîrbiţă, Cristea, Neacşa, V. Tudorache, Cioiu, V. Rusu (cpt.).

Radu Suciu: „Orice joc este la îndemâna noastră”

Directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu, a prefaţat confruntarea cu ACS Energeticianul: „Ne aşteaptă din nou un meci greu, în special din cauza faptului că suntem în criză de rezultate, de puncte. Ca urmare, din aceleaşi motive, aşa cum am mai spus-o, există şi o criză de încredere. Acesta e capitolul pe care trebuie să-l îmbunătăţim. Trebuie să muncim şi să punem accentul pe recăpătarea încrederii. Avem nevoie de curaj în joc, de îndrăzneală, pentru a aplica ceea ce exersăm. Rămân la părerea că orice joc este la îndemâna noastră. Nu văd în acest moment o echipă sau mai multe care să se desprindă categoric şi să-ţi pui apoi problema că eşti outsider. Acest lucru s-a văzut în prima repriză şi la Târgovişte. În cea de-a doua, tara aceasta, lipsa de încredere, a ieşit iarăşi în evidenţă şi ne macină în continuare”.

Biletele pentru partida Ripensia – Energeticianul vor putea fi achiziţionate de la stadionul „Dan Păltinişanu”, din zona tribunei I, în ziua meciului, începând cu ora 14:00. Un bilet va costa 10 lei, accesul fiind permis la tribunele 0 şi I, în timp ce la lojă preţul unui bilet va fi de 30 lei. Vor beneficia de intrare liberă copiii, părintele care însoţeşte un copil cu vârsta de până la 14 ani, femeile şi pensionarii.

Doi jucători indisponibili are Ripensia pentru această confruntare, e vorba de Adrian Ungureanu – accidentat şi Alin Burdeţ – suspendat.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet