Paul Codrea: „Partida cu ACS Poli ne-a arătăt care sunt aspectele din jocul nostru la care trebuie să muncim intens”

Ripensia a întâlnit astăzi cel mai puternic adversar din această perioadă de pregătire. Băieţii noştri au fost nevoiţi să se recunoască învinşi în faţa prim-divizionarei ACS Politehnica Timişoara. Formaţia ce evoluează în primul eşalon s-a impus cu scorul de 4-1. Golul nostru a fost reuşit de golgeterul N’Diaye Mediop, dintr-o lovitură liberă.

La final de meci, antrenorul principal Paul Codrea a făcut o scurtă analiză a jocului: „Pentru noi a fost un test util. Ne-a arătat multe dintre limitele pe care le avem. Ne-a arătat capitolele la care trebuie să muncim intens. E evident că suferim în special la fazele fixe. Trei dintre cele patru goluri au venit în urma unor astfel de faze, iar al patrulea l-am încasat după o greşeală personală. E clar că la acest aspect avem de muncit. Vom încerca să îmbunătăţim jocul nostru la aceste capitole”.

Următorul test al Ripensiei va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00. Partida contra Centrului Naţional de Pregătire Timişoara, formaţie ce evoluează în Liga a III-a, se va juca pe terenul sintetic al bazei 2. Va fi al treilea meci în patru zile pentru roş-galbeni, dar acest aspect nu îl deranjează pe tehnicianul Paul Codrea: „Cei care au jucat astăzi mai puţin, vor juca sâmbătă mai mult. E bine că jucăm aşa des. Sunt adeptul multor partide amicale. Meciul nu se compară cu antrenamentul. CNP e o echipă tânără, arţăgoasă şi bine antrenată. Cu siguranţă ne vor întinde!”.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy