Paul Codrea: „Suferim încă la finalizare, dar am arătat bine astăzi. Mâine vrem să învingem ACS Poli!”

Echipa noastră, Ripensia, a susţinut astăzi al doilea meci de verificare în 2018. Partida cu CSM Şcolar Reşiţa (formaţie ce are în acest sezon ca obiectiv promovarea în Liga a II-a) s-a jucat în Valea Domanului, pe terenul sintetic al arenei „Mircea Chivu”.

Duelul s-a încheiat nedecis, cu un scor alb, 0-0, însă confruntarea a fost una care l-a satisfăcut pe principalul Paul Codrea: „Sunt foarte mulţumit de efortul pe care l-am făcut, pe un teren bun. În sfârşit, am dat de un teren bun, la Reşiţa e un teren sintetic de calitate. În ceea ce priveşte jocul, pot spune că am avut multe situaţii de poartă. Suferim încă la capitolul finalizare, dar am arătat bine astăzi”.

Mâine, de la ora 15.00, Ripi va susţine un alt meci amical. Pe terenul III al complexului „Dan Păltinişanu”, băieţii noştri vor înfrunta prim-divizionara ACS Politehnica Timişoara. Paul Codrea va aborda şi această partidă dificilă cu gândul la victorie: „ACS Poli e cel mai important adversar pe care-l întâlnim în această perioadă de pregătire. Vom aborda partida cu toată seriozitatea. Ne dorim să învingem şi să progresăm de la meci la meci!”

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy