A opta partidă de verificare a roș-galbenilor a avut loc astăzi la Chișoda. Adversară a fost CSM Lugoj, grupare ce se află pe locul trei în seria a IV-a Ligii a III-a. Paul Codrea a început meciul trimițând pe teren următorul „11”: Rădulescu – Vlădia, Burdeț, Horcea, A. Popescu – Stoi – Z. Radu, Dumiter, Bobină – Matiș, Bădăuță. În partea secundă au mai intrat: Contra – A. Popa, Apro, M. Toma, C. Toma – Zurbagiu – Mânecan, Cluci, Țugui – Mediop, Golda.

Partida a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părți. Cele două defensive și-au făcut însă treaba cu prisosință, astfel că porțile au rămas imaculate. S-a încheiat 0-0, dar jocul a avut consistență. A fost a treia partidă consecutivă între cele două formații care s-a încheiat la egalitate. În ediția trecută de campionat, în eșalonul trei, ambele meciuri s-au terminat nedecis. A fost 2-2 în tur, în Ciarda Roșie, și 0-0 în retur.

La final, antrenorul echipei noastre, Paul Codrea s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi: „A fost un antrenament bun și pentru noi și pentru adversari. Cu puțin noroc, puteam câștiga. Sunt foarte mulțumit de acest test. De-acum intrăm în linie dreaptă pentru campionat”.

Următoarele teste ale Ripensiei, ultimele înaintea reluării campionatului, se vor desfășura la finalul săptămânii viitoare. Roș-galbenii se vor duela vineri cu „U” Cluj și sâmbătă cu ACS Dumbrăvița.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy