Formaţia noastră a jucat astăzi cel de-al şaptelea joc de verificare. Roş-galbenii au reuşit să învingă în deplasare, la Pancevo, gruparea locală Dinamo, formaţie ce ocupă locul al doilea în eşalonul trei din Serbia.

Pe un teren sintetic şi pe un vânt năprasnic, care a scăzut mult din calitatea partidei, Ripensia a început în formula: D. Munteanu – A. Popa, M. Toma, Apro, C. Toma – Mânecan, Zurbagiu, Dumiter, Ţugui – Mediop, Bădăuţă.

Scorul a fost deschis după 15 minute de joc. Apro a executat o lovitură liberă de pe dreapta, de la 25 de metri, mingea a ajuns cu şansă în careu la Mediop, iar golgheterul senegalez şi-a făcut datoria. Tot Mediop a mai ratat o mare oportunitate în primul mitan, dar balonul trimis de el după ce l-a driblat şi pe portarul advers a fost respins din apropierea liniei porţii.

În repriza a doua, în minutul 60, Paul Codrea a decis să schimbe liniile, iar pe teren au mai intrat Rădulescu – Vlădia, Burdeţ, Horcea, Z. Radu, Stoi, Ungureanu, Bobină şi Golda.

10 minute mai târziu a venit şi golul doi. Zoran Radu a centrat din banda dreaptă, iar mingea a ajuns din nou la Mediop, care din marginea careului mic, a trimis în plasă. În minutul 81, Golda a trimis cu un şut superb, de la 20 de metri, balonul în transversală.

S-a încheiat 2-0 în favoarea echipei noastre, care a bifat astfel al treilea succes în partidele de verificare. Mai mult decât atât, antrenorul Paul Codrea a fost mulţumit şi de evoluţia formaţiei pe care o pregăteşte: „Cred că ne-am descurcat foarte bine, având în vedere condiţiile atmosferice. Am reuşit să ne adaptăm mai bine decât adversarul. Am reuşit să îmbunătăţim anumite aspect faţă de meciul cu UTA. Băieţii chiar au făcut un meci bun”.

Următorul test al lui Ripi va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul din Chişoda, acolo unde se va duela cu CSM Lugoj, echipa ce ocupă locul al treilea în seria a IV-a a Ligii a III-a.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy