Meciul desfăşurat pe stadionul „Otto Greffner” din Şiria a însemnat pentru echipa noastră cea de-a doua înfrângere din această perioadă de pregătire. Roş-galbenii au cedat în faţa UTA-ei, dar jocul a fost unul echilibrat, ba chiar cu momente de dominare timişoreană. Ripi a fost formaţia care a deschis scorul, încă din minutul 8, prin Ungureanu, după o pasă a lui Mediop. La pauză a fost însă 1-1, D. Buia punctând pentru arădeni. În minutul 49, „Bătrâna Doamnă” a trecut în avantaj, după golul lui David Popa. Băieţii noştri au revenit, Zoran Radu marcând pentru 2-2 (‘51). Pe final de confruntare, gazdele au mai marcat de două ori, prin Toma (‘72) şi D. Popa (‘85).

Mai important e însă faptul că Ripensia s-a întărit cu încă doi jucători, ambii sosiţi de la ASU Politehnica Timişoara. Este vorba de atacantul Cătălin Bădăuţă şi de mijlocaşul Andrei Ţugui.

Bădăuţă a fost unul dintre cei mai buni marcatori în turul de campionat pentru ASU Poli. Vârful în vârstă de 27 de ani a înscris în toamna trecută de cinci ori în meciurile pe care le-a susţinut în tricoul alb-violet.

Andrei Ţugui e unul dintre cei mai talentaţi jucători timişoreni. Mijlocaşul de 21 de ani a trecut în cariera sa şi pe la AS Roma - Primavera. Din 2015 a evoluat pentru alb-violeţi.

Următorul meci de verificare al Ripensiei e programat pentru miercuri, 7 februarie. Echipa noastră va juca în ţara vecină, Serbia, la Pancevo, cu formaţia locală Dinamo. Partiva va începe la ora 14.00, ora României.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy