Al treilea test din această săptămână al echipei noastre, partida cu Centrul Naţional de Pregătire, s-a încheiat cu o remiză. Tinerii pregătiţi de Cristi Petcu au fost cei care au deschis scorul, intrând în avantaj la pauză. Băieţii noştri au întors rezultatul la reluare. Ungureanu a restabilit egalitatea în minutul 52, iar Alin Burdeţ, fundaşul central sosit de la ACS Ghiroda, a adus-o pe Ripi în avantaj, marcând cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat de către Călin Toma. CNP a reuşit însă egalarea, cu zece minute înainte de final.

După joc, Paul Codrea, principalul Ripensiei, a tras concluziile: „La noi s-a simţit puţin și o oboseală, căci a fost al treilea meci în patru zile. E normal şi am luat în calcul şi acest aspect. După partidele cu Sebiș și UTA sperăm să definitivăm și lotul cu care vom aborda returul pentru că până acum am fost mulți, cu destui jucători în probe. Mai e loc de surprize, dar în primul rând cu ei voi merge în retur”.

Pentru Ripensia urmează o altă săptămână încărcată. Miercuri, 31 ianuarie, roş-galbenii vor primi vizita celor de la Naţional Sebiş, pentru un nou test, iar sâmbătă, 3 februarie, se vor deplasa la Şiria, pentru o confruntare cu UTA.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy