Campionatul Ligii a II-a se reia în acest sfârşit de săptămână cu etapa a 22-a. Formaţia noastră va juca sâmbătă, 24 februarie, în deplasare, cu Sportul Snagov. Partida va începe la ora 12.00 şi va fi televizată pe Telekom 1 TV. Meciul se va juca pe arena de la Ştefăneştii de Jos, acolo unde îşi va susţine partidele de acasă în acest retur trupa lui Valeriu Răchită. În tur, pe arena din „Ciarda Roşie”, roş-galbenii au învins cu scorul de 2-0, golurile timişorene purtând semnătura lui Zaluschi (min. 41, din penalti) şi Mediop (min. 45). În schimb, în clasament, echipa ilfoveană se află în faţa Ripensiei. Sportul Snagov ocupă locul 9, cu 26 de puncte, cu unul mai mult decât echipa noastră.

Partida de la Ştefăneştii de Jos va fi prima a Ripensiei în 2018, dar, totodată, va fi şi primul meci oficial cu Paul Codrea pe banca tehnică. Fostul internaţional a prefaţat confruntarea astfel: „Cu siguranţă va fi un eveniment important, atât pentru mine, cât şi pentru echipă, căci va fi debutul meu în Liga a II-a şi al Ripensiei cu mine pe bancă. Sperăm să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv din această deplasare. Sportul Snagov formează o echipă bună, compactă, solidă, agresivă. Noi ne dorim însă să câştigăm”!

Cât despre ceea ce şi-a propus în această parte secundă a campionatului, în stagiunea de primăvară, Paul Codrea a declarat: „Obiectivele mele, totodată şi ale noastre, ale Ripensiei, sunt clare. Ne dorim să obţinem cât mai multe victorii, o clasare cât mai bună şi, dacă se poate, să avem un joc cât mai plăcut ochiului, pe placul suporterilor. Până la urmă, pentru asta jucăm, pentru a-i mulţumi pe cei din public. Nu va fi uşor, căci am schimbat nişte lucruri. Probabil vom avea nevoie de timp pentru a implementa anumite mecanisme. Dar, băieţii muncesc bine, iar eu sper să se vadă ceva încă de la primul meci. Nu vom fi perfecţi, sunt sigur, însă din punct de vedere motivaţional sunt pregătiţi pentru acest joc”.

Aşadar, cu un singur cuvânt în gând, victoria, Ripensia va pleca către localitatea ilfoveană de astăzi, urmând ca echipa să fie cazată la un hotel aflat în apropiere de arena din Ştefăneştii de Jos. Pentru partida de sâmbătă, avem şi doi jucători indisponibili. Fundaşul Mihai Hecsko este în continuare accidentat, în timp ce mijlocaşul Adrian Ungureanu este suspendat.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy