Formația noastră a debutat cu un rezultat pozitiv în 2018. Cu tehnicianul Paul Codrea aflat la primul joc pe banca noastră tehnică, roș-galbenii au remizat, 1-1 (0-0, la pauză), în deplasare la Sportul Snagov. Partida contând pentru runda cu numărull 22, s-a jucat însă la Ștefăneștii de Jos, acolo unde își dispută meciurile de acasă trupa ilfoveană.

Iată și cele două garnituri, utilizate de cei doi tehnicieni, Paul Codrea, respectiv Valeriu Răchită...

Ripensia: Rădulescu - Ad. Popa (cpt.), Burdeţ, Bocşan, Apro (69, Tudor), C. Toma - Mânecan (70, M. Toma), Zurbagiu, Ţugui (75, Dumiter) - Mediop, Bădăuţă

Sportul: Fl. Iacob - Vlădoiu, Lică, I. Șerban (cpt.), Stancu - Ferfelea, D. Munteanu (88, Ilie), Borțoneanu (77, Neață) - Bustea, S. Costache (60, Tazouti), Huiban.

În prima repriză, gazdele au avut mai mult inițiativa și chiar au ratat o ocazie importantă în minutul 40, prin Costache, dar la cabine s-a intrat cu un scor alb pe tabelă, 0-0.

În actul secund, Ripi a forțat deschiderea scorului și chiar a reușit acest lucru în minutul 62, când Țugui i-a pasat în careu lui Mediop, acesta i-a creat o poziție de șut lui Bădăuță, care a trimis balonul în plasă. Așadar, cei doi jucători veniți în acestă iarnă de la ASU Politehnicca (Țugui și Bădăuță) și-au pus amprenta asupra primului gol ripensist din 2018.

Trei minute mai târziu, ilfovenii au înscris prin Ferfelea, dar golul a fost anulat pe motiv de ofside. Cu douăzeci de minute înainte de final, același experimentat Ferfelea a marcat cu capul, din mijlocul careului bănățenilor, stabilind rezultatul final: Sportul Snagov - Ripensia Timișoara 1-1.

La sfârșitul jocului, principalul Ripensiei, Paul Codrea, a fost satisfăcut de punctul obținut în deplasare, în ciuda oportunităţilor de a marca pe care roș-galbenii le-au ratat în final de joc: "Am fost aproape de o victorie. Pe final am avut câteva faze de contraatac, pe care însă nu le-am jucat cum trebuie. Snagovul a avut în prima repriză două şanse de a marca, dar pe final noi am avut ocaziile mai mari. Per ansamblu, eu zic că rezultatul a fost echitabil".

Ripensia va sta în următoarea rundă, căci ar fi trebuit să o întâlnească pe ASA Târgu Mureş. În aceste condiţii, marţi, 27 februarie, formaţia noastră va disputa un meci amical. De la ora 15.00, la baza 2, pe terenul sintetic, Ripi se va duela cu ACS Poli.

Foto: Facebook CS SPORTUL SNAGOV

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy