amical Poli- Ripensia
Pin It

După debutul cu dreptul în 2018 şi punctul adus din deplasare, Ripensia a început săptămâna cu un meci amical. Cum în weekendul ce urmează roş-galbenii vor sta, după retragerea celor de la Târgu Mureş, s-a stabilit ca echipa să aibă parte de un meci şi în această perioadă de pauză, astfel că s-a perfectat un test împotriva prim-divizionarei ACS Poli.

Pe terenul sintetic din baza II a Universităţii Politehnica, pe o vreme nu tocmai prielnică unei partide de fotbal, au stat faţă în faţă următoarele garnituri:

ACS Poli: Curileac – Cochintu, Khubutia, Şeroni – Haruţ, Zaluschi, Croitoru, Carabela – Ciaccheri, Roman, Bîrnoi.  Au mai intrat: Neagu, Oprea, Pop, şi Velcotă.

Ripensia: D. Munteanu – Popa, Burdeţ, Bocşan, Horcea, C. Toma – Bobină, Tudor, Ungureanu – Golda, Dumiter. Au mai jucat: Contra – Costinaş (Ripensia Primavera), Cluci  (Ripensia Primavera), Mânecan, Ţugui, Zurbagiu, Băduţă şi Mediop.

Partida n-a fost una spectaculoasă, ocaziile fiind puţine de o parte şi de alta. Ripi a ratat cea mai clară oportunitate de a înscrie prin Bobină, care, la scorul de 0-0, din marginea careului mic, l-a luat la ţintă pe goalkeeperul advers. S-a încheiat 1-0 pentru ACS Poli, unicul gol fiind marcat de Ciaccheri, în minutul 60.

Concluziile după testul disputat împotriva lui ACS Poli au fost trase de către principalul formaţiei noastre, Paul Codrea: „A fost un meci clasic de pregătire. Am folosit atât noi, cât şi cei de la Poli, jucătorii care au evoluat mai puţin până acum. A fost un antrenament bun, pe un teren bun, căci a fost curăţat de zăpadă. S-a putut juca, chiar dacă a fost foarte frig”.

Echipa noastră va continua să se antreneze zilnic până la finalul săptămânii. Sâmbătă şi duminică jucătorii vor avea două zile de odihnă, după care vor reveni la antrenamente, pentru a pregăti prima partidă oficială de acasă din 2018, cea contra celor de la Dacia Unirea Brăila.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet