Pin It

În runda a 26-a, Ripensia a primit pe arena din Ciarda Roșie vizita ocupantei locului trei în clasament, Chindia Târgoviște. Partida se anunța a fi una spectaculoasă, iar așteptările nu au fost înșelate, cu toate că terenul a fost unul greu, după zăpada căzută în ultimele zile. Apropo de acest aspect, trebuie spus că terenul a fost deszăpezit în preziua jocului și în dimineața de dinaintea meciului. Au participat la această acțiune, echipa a II-a și o parte a membrilor asociați, aceștia fiind sprijiniți și de către firmele partenere Ila Vorhaben și Taliandra. Tuturor acestora le mulțumim pentru implicare și devotament.

Revenind la joc... Trebuie spus că fotbalul oferit de băieții noștri a fost unul de calitate, însă, din păcate, rezultatul nu a fost pe măsura ambiției cu care ei au jucat.

Iată și cele două garnituri trimise în teren de către cei doi antrenori, Paul Codrea (Ripensia) și Nicu Croitoru (Chindia)...

Ripensia: Contra –Burdeţ, Bocşan, Apro (’79, Dumiter) – A. Popa, Zurbagiu, Mânecan (’68, Stoi), C. Toma – Ungureanu (’83, L. Tudor) – Mediop, Bădăuţă.

Chindia: I. Popescu – Ciobotariu, Vătavu, Morariu, Martac – Nisipeanu (’66, Jurj), L. Mihai, Rogoveanu, Stoica – D. Florea (’71, Neguţ), Cherchez (’85, Pencea).

Meciul a început bine pentru roș-galbeni, care au deschis scorul după 12 minute. Călin Toma a pătruns în banda stângă, a trimis în marginea careului, de unde Ungureanu a reușit să trimită în plasă, la a treia încercare, căci primele două execuții ale sale au fost respinse de către goalkeeperul Popescu. Bucuria n-a durat mult, căci 60 de secunde mai târziu, Daniel Florea a egalat la unu. În minutul 13, după un șut al lui Bădăuță, respins în față de același Popescu, Mediop a urmărit și a trimis cu capul în poartă, pentru 2-1. Nici de această dată avantajul n-a putut fi păstrat. Până la pauză, dâmbovițenii au restabilit egalitatea, prin Stoica (min. 40).

În partea secundă, băieții noștri au fost din nou prezenți în fața porții adverse. Dar Mediop, în mai multe ocazii, Bădăuță, Ungureanu sau Călin Toma n-au izbutit să-l mai învingă pe bravul portar al Chindiei. În schimb, fundașul stînga Martac a reușit să marcheze cel de-al treilea gol al trupei din Târgoviște în minutul 76, după o acțiune prelungită de atac.

Cele trei puncte au ajuns așadar în contul dâmbovițenilor, însă evoluția ripensiștilor a fost una consistentă. Băieții au demonstrat pe teren că se pot bate de la egal la egal cu oricare formație din eșalonul secund. Dacă vor juca la fel și în partidele viitoare, cu siguranță că deznodământul meciurilor ce vor veni va fi cu totul altul. Tempo Ripi!

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet