Pin It

Sâmbătă, 31 martie, Ripensia se va deplasa în capitală, acolo unde în cadrul rundei a 27-a va întâlni Metaloglobus Bucureşti. Partida va începe la ora 11.00, pe terenul din cartierul Pantelimon.

Meciul cu formaţia bucureşteană e unul de o importanţă majoră, obiectivul fiind unul cât se poate de clar... Toate cele trei puncte trebuie să ajungă în contul timişorenilor! Pentru atingerea scopului e nevoie însă şi de susţinerea necondiţionată a suporterilor, căci echipa traversează o perioadă dificilă. Ripi vine după două înfrângeri consecutive, astfel că victoria pe terenul trupei aflate pe locul al 14-lea în clasament devine necesară.

În tur, roş-galbenii au învins la scor

Precedenta confruntare cu Metaloglobus s-a soldat cu un succes la scor al roş-galbenilor. În Ciarda Roşie, pe 16 septembrie anul trecut, timişorenii se impuneau cu 4-1. Au marcat atunci pentru bănăţeni Dumiter, Matiş şi Mediop, Ripi beneficiind şi de un autogol. După runda a 8-a, Ripensia se afla pe locul al doilea... Între timp, situaţia s-a schimbat, iar acum formaţia noastră are nevoie neapărată de un nou succes în faţa trupei din capitală.

Metaloglobus a avut în această stagiune de primăvară o evoluţie oscilantă. Bucureştenii au cedat în deplasare cu Pandurii Târgu Jiu şi cu Luceafărul, au remizat la Miroslava şi au învins acasă Foresta Suceava.

În ultima confruntare, desfăşurată miercuri, 28 martie, în runda restantă a 23-a, Metaloglobus a pierdut pe propriul teren în faţa celor de la ASU Politehnica Timişoara cu scorul de 0-5. Echipa pe care antrenorul Alin Chița a trimis-o în teren a fost: a fost: Rob. Geantă - Agache, Caramalău, Sava, Negotei - Şt. Stîngă (cpt.), Ant. Popa - Ghenovici, Iul. Roşu, Şt. Nicolae - Voican

Să mai spunem că în aceeaşi etapă restantă, a 23-a, Ripensia a obţinut trei puncte la masa verde, căci ar fi trebuit să întâlnească ASA Târgu Mureş, formaţie retrasă din campionat. Partida a fost omologată cu scorul de 3-0 în favoarea roş-galbenilor.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet