Pin It

Ripensia a cedat la limită în deplasare la Metaloglobus. A fost 2-1 în favoarea amfitrionilor, care au reuşit să marcheze golul de trei puncte în minutul 4 al prelungirilor! Iată însă garniturile utilizate de cei doi tehnicieni în partida de sâmbătă, 31 martie...

Ripensia (director sportiv Radu Suciu): Contra – Adrian Popa, Bocşan, Marius Toma, Apro, Călin Toma – Zurbagiu, Ungureanu (’83, Bobină), L. Tudor (’57, Mânecan) – Mediop, Bădăuţă (’57, Dumiter).

Metaloglobus (antrenor Alin Chiţa): Burci – Asanache, Mitrău, Caramalău, Sava (cpt.) – Răileanu, Ant. Popa, Ghenovici, Roşu – Voican, Ş. Niculae.

Dumiter a marcat din nou contra lui Metaloglobus

Confruntarea care s-a desfăşurat pe terenul sintetic din cartierul bucureştean Pantelimon, a avut un început favorabil gazdelor, care au deschis scorul după aproape un sfert de oră de joc. Ghenovici a pătruns pe partea stângă şi a şutat în blocaj, dar mingea i-a revenit şi din a doua încercare l-a învins pe Contra, 1-0.

În partea secundă, echipa noastră a rămas cu un om în minus. În minutul 62, golgeterul senegalez Mediop a încasat cel de-al doilea cartonaş galben, după un fault din spate, fiind, implicit, eliminat. Cu toate acestea, băieţii noştri au avut o evoluţie curajoasă. Au jucat bine, ofensiv, căutând în permanenţă egalarea. Aceasta a venit în cele din urmă în minutul 88. Dumiter, care a punctat şi în partida tur, a înscris după o acţiune personală, cu un şut la colţul lung, de la 16 metri, 1-1.

Din păcate, scorul nu a putut fi păstrat până la final. În mintul 4 al prelungirilor, acelaşi Ghenovici a punctat cu un şut de la 20 de metri, balonul întâlnind şi bara înainte de a scutura plasa.

Aşadar, roş-galbenii au fost nevoiţi să plece steagul în faţa celor de la Metaloglobus, înregistrând astfel al treilea eşec la limită consecutiv. Jocul însă e unul care dă speranţe suporterilor că în runda următoare, în care Ripi va juca acasă, în faţa Academicii din Clinceni, va ieşi din nou soarele şi pe strada noastră. Apropo de suporteri, trebuie să le mulţumim fanilor noştri din Bucureşti, care la această partidă s-au aflat în tribună pentru a-şi încuraja formaţia favorită!

Radu Suciu: „Noi trebuie să ne facem treaba în continuare!”

La finalul confruntării, directorul sportiv, Radu Suciu, a declarat: „Acum nu are rost să ne lamentăm, să găsim tot felul de greșeli sau să invocăm ghinionul.Noi trebuie să ne facem treaba în continuare, să jucăm un fotbal așa cum vrem să jucăm, elaborat . Trebuie să luptăm din minyutul 1 până în 90 și se va întoarce și ghinionul acesta. N-am știut să gestionăm finalul. Puteam să fim puțin mai șmecheri, în sensul bun al cuvântului. Au fost câteva faze fixe pe care le puteam gestiona altfel. Trebuie să corectăm aceste erori și altădată să învățăm să gestionăm mai bine astfel de momente”.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet