Pin It

Vineri, 6 aprilie, în runda cu numărul 28, Ripensia va primi în Ciarda Roşie vizita celor de la Academica Clinceni. Partida este una importantă pentru formația noastră, care vine după o serie negativă de trei eșecuri la rând. Așadar, împotriva Academicii, băieții noștri vor căuta să găsească din nou calea spre succes. În tentativa lor, au nevoie și de sprijinul suporterilor, care, ca de fiecare dată, îi vor susține necondiționat.

Pentru acest duel, Ripi nu va putea conta pe serviciile a patru dintre jucătorii săi. Golgeterul campionatului, senegalezul N'Diaye Mediop, autor a 18 goluri până acum în acest sezon, este suspendat în urma cartonașului roșu încasat în runda trecută, în deplasarea de la Metaloglobus București. De asemenea, vor lipsi Mihai Hecsko și Andrei Țugui, aflați în perioada de recuperare, precum și goalkeeper-ul Dalin Munteanu, accidentat pentru o perioadă mai îndelungată.

În tur, a câștigat Academica

Aflată pe locul şase în clasament, trupa din Clinceni are două victorii şi două remize în ultimele cinci partide jucate. În etapa precedentă însă, echipa antrenată de fostul jucător al Politehnicii AEK Timişoara, Ilie Poenaru, a cedat pe propriul teren, în faţa Luceafărului Oradea. Iată şi garnitura utilizată de Poenaru în meciul pierdut în faţa bihorenilor...
Academica: Ureche - Baniţă, Găină, Hreniuc, M. Dobrescu - B. Barbu, C. Gheorghe (cpt.) ('65 Teuţ) - Târşa ('36 Paţurcă), V. Mihalcea, A. Popescu - V. Mihai ('53 Blejdea)

În turul de campionat, într-un meci disputat pe data de 23 septembrie 2017, Ripi a cedat la limită în deplasare. Gazdele de atunci au deschis scorul în primul mitan prin Mihalcea, dar căpitanul nostru, Adi Popa, a restabilit egalitatea imediat după debutul părţii secunde. Gliga a înscris însă în minutul 53, iar Academica s-a impus cu 2-1.

Radu Suciu: „Dacă vom reuși să ne facem jocul, atunci eu cred că vom câștiga!

Înaintea confruntării cu Academica, directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu, e încrezător că elevii săi vor obține toate cele trei puncte: „E un meci foarte important, în care trebuie să plecăm de la ceea ce am făcut bine în precedentele. Sper să reușim să depășim presiunea care apasă pe umerii noștri. Îmi doresc să jucăm cât mai relaxat posibil. Dacă vom reuși să ne facem jocul, atunci eu cred că vom câștiga. Ne-am dori să vină cât mai mulți spectatori la meci, căci ei sunt foarte  importanți pentru noi. Aportul lor e foarte important și îl simțim în teren”.

Foro: ilfovsport

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet