Pin It

Vineri, 13 aprilie, Ripensia va evolua în deplasare la CS Mioveni, într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul 29. Meciul va fi televizat de către Telekom Sport şi va începe la ora 18:00. Gruparea argeşeană se află pe locul 8 în clasament, cu 38 de puncte. Trupa antrenată de Laurenţiu Roşu traversează o formă bună, adunând două victorii consecutive şi având un singur eşec în ultimele cinci jocuri. În partida precedentă, CS Mioveni s-a impus în deplasare, la Luceafărul Oradea, cu scorul de 1-0. Iată şi garnitura argeşenilor utilizată în partida care s-a desfăşurat la Sânmartin...

CS Mioveni: Croitoru – Alexe, Gherghe, F. Ilie, Burnea – R. Lazăr, Mîrzeanu – Rădescu, Florescu (‘61, A. Neagoe), Ayza (cpt.) (’73, Neacşu) – Ivan (’77, Năstăsie).

În tur, într-un meci desfăşurat pe data de 30 septembrie, gruparea din oraşul în care se fabrică autoturisme s-a impus la Timişoara cu scorul de 1-0.

Ciprian Urican: „Am încercat să aduc plusuri pe organizarea defensivă”

La Mioveni, Ciprian Urican va debuta pe banca Ripensiei. Tehnicianul a declarat că acomodarea cu noul său club a fost „foarte rapidă şi uşoară”. De asemenea, noul principal a precizat că „în acest scurt răstimp cât a trecut de la instalare am încercat în primul rând să aduc plusuri pe organizarea defensivă. Cred că acum echipa este pregătită pentru partida de la Mioveni. Jucătorii trebuie doar să aibă încredere în noi, în mine şi Radu Suciu. Băieţii trebuie să joace doar ce ştiu şi ce le place. Trebuie să joace doar din plăcere, căci rezultatele cad pe umerii noştri, nu pe ai lor. Nu trebuie să le stea gândul la clasament. Treuie să joace şi să facă ceea ce fac şi la antrenamente”.

Radu Suciu: „Ne propunem cele trei puncte”

Cel care împarte responsabilitatea tehnică şi îşi asumă rezultatele împreună cu noul principal, directorul sportiv Radu Suciu, a prefaţat şi el confruntarea cu argeşenii: „Avem din nou un meci foarte important în care nu ne putem propune altceva decât cele trei puncte. Acesta este obiectivul pe care dorim să-l atingem la Mioveni”.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet