Pin It

Ripensia a obținut o victorie extrem de importantă în deplasare, vineri, 13 aprilie, în runda cu numărul 29. După un meci extrem de spectaculos, așa cum ne-au obișnmuit deja băieții noștri, echipa noastră a reușit la Mioveni un prim triumf în deplasare în această primăvară. Iată însă și cele două echipe care au stat față în față pe arena din orașul argeșean...

Mioveni: Croitoru – Rădescu, Gugu, F. Ilie, Alexe – R. Lazăr, Mîrzeanu (’70, Vintilă) – Neacșu (’61, Roșoagă), Năstăsie (’46, Neagoe), Ivan – Ayza (cpt.).
Ripensia: Rădulescu – A. Popa (cpt.), Bocşan (’34, M. Toma), Apro, C. Toma – L. Tudor, Mânecan – Bădăuţă Ungureanu (’79, Bobină), Dumiter (’72, Golda) – Mediop.

Bădăuță și Ungureanu au adus cele trei puncte în Ciarda Roșie!

Partida a început cum nu se poate mai bine pentru formația noastră. În minutul 6, Cătălin Bădăuță a speculat o eroare a goalkeeper-ului advers și a înscris cel de-al doilea său gol în tricoul Ripensiei, deschizând scorul. O jumătate de oră mai târziu, Adrian „John” Ungureanu a majorat avantajul, marcând după un rapid contraatac la care a contribuit și golgeterul Mediop.

Gazdele au redus din diferență în minutul 62, prin Rareș Lazăr, care a catapultat balonul la vinclu de la 17 metri.

Ripi putea scăpa de emoții definitiv cu un sfert de oră înainte de final, dar Mediop a țintit transversala, după un alt contraatac. Până la urmă nu s-a mai marcat, iar cele trei puncte au ajuns în contul echipei din Ciarda Roșie.

Ciprian Urican: „Felicitări merită în primul rând jucătorii!

Așadar, tehnicianul Ciprian Urican a debutat cu dreptul pe banca Ripensiei. Bucuros de cele trei puncte obținute, antrenorul principal a declarat: „Felicitări merită în primul rând jucătorii, căci ei au fost pe teren și ei au fost cei care au adus cele trei puncte. A fost extrem de greu. I-am surprins însă în prima repriză prin așezare și prin construcție. Eu sunt adeptul jocului ofensiv, dar, în același timp, îmi doresc o ofensivă calculată. Obiectivul meu la acest joc a fost să nu luăm gol, iar asta înseamnă că nu l-am îndeplinit. În concluzie, va trebui să mai lucrăm! Dar e normal, căci timpul a fost foarte scurt. În cinci zile a fost o schimbare de sistem, de construcție. Singurul lucru care ne-a lipsit a fost timpul pentru a ne forma deprinderi, dar vă asigur că în două săptămâni va fi bine”.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet