Ripensia a obținut o victorie extrem de importantă în deplasare, vineri, 13 aprilie, în runda cu numărul 29. După un meci extrem de spectaculos, așa cum ne-au obișnmuit deja băieții noștri, echipa noastră a reușit la Mioveni un prim triumf în deplasare în această primăvară. Iată însă și cele două echipe care au stat față în față pe arena din orașul argeșean...

Mioveni: Croitoru – Rădescu, Gugu, F. Ilie, Alexe – R. Lazăr, Mîrzeanu (’70, Vintilă) – Neacșu (’61, Roșoagă), Năstăsie (’46, Neagoe), Ivan – Ayza (cpt.).
Ripensia: Rădulescu – A. Popa (cpt.), Bocşan (’34, M. Toma), Apro, C. Toma – L. Tudor, Mânecan – Bădăuţă Ungureanu (’79, Bobină), Dumiter (’72, Golda) – Mediop.

Bădăuță și Ungureanu au adus cele trei puncte în Ciarda Roșie!

Partida a început cum nu se poate mai bine pentru formația noastră. În minutul 6, Cătălin Bădăuță a speculat o eroare a goalkeeper-ului advers și a înscris cel de-al doilea său gol în tricoul Ripensiei, deschizând scorul. O jumătate de oră mai târziu, Adrian „John” Ungureanu a majorat avantajul, marcând după un rapid contraatac la care a contribuit și golgeterul Mediop.

Gazdele au redus din diferență în minutul 62, prin Rareș Lazăr, care a catapultat balonul la vinclu de la 17 metri.

Ripi putea scăpa de emoții definitiv cu un sfert de oră înainte de final, dar Mediop a țintit transversala, după un alt contraatac. Până la urmă nu s-a mai marcat, iar cele trei puncte au ajuns în contul echipei din Ciarda Roșie.

Ciprian Urican: „Felicitări merită în primul rând jucătorii!

Așadar, tehnicianul Ciprian Urican a debutat cu dreptul pe banca Ripensiei. Bucuros de cele trei puncte obținute, antrenorul principal a declarat: „Felicitări merită în primul rând jucătorii, căci ei au fost pe teren și ei au fost cei care au adus cele trei puncte. A fost extrem de greu. I-am surprins însă în prima repriză prin așezare și prin construcție. Eu sunt adeptul jocului ofensiv, dar, în același timp, îmi doresc o ofensivă calculată. Obiectivul meu la acest joc a fost să nu luăm gol, iar asta înseamnă că nu l-am îndeplinit. În concluzie, va trebui să mai lucrăm! Dar e normal, căci timpul a fost foarte scurt. În cinci zile a fost o schimbare de sistem, de construcție. Singurul lucru care ne-a lipsit a fost timpul pentru a ne forma deprinderi, dar vă asigur că în două săptămâni va fi bine”.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului