Pin It

Miercuri, 25 aprilie, de la ora 11.00, Ripensia va juca în deplasare în runda cu numărul 31. Roş-galbenii vor evolua la CS Baloteşti, împotriva formaţiei ce ocupă în acest moment locul al 13-lea, având 34 de puncte, cu două mai puţine decât Ripi.

Echipa antrenată de Augustin Călin se află într-o formă bună, adunând trei victorii şi o remiză în ultimele cinci confruntări. Însă, în precedentul meci, CS Baloteşti a suferit un drastic eşec în deplasare la Luceafărul Oradea, cu scorul de 4-1. Iată şi formaţia care a evoluat la Sânmartin...

CS Baloteşti: Iordan - Neagu, Marciuc (’62, Bolozan), Flămânzeanu, N. Filip - Paraschiv (’52, Novac), L. Ion (cpt.), V. Andrei, C. Mihai (’61, Ionescu) - Cl. Herea, Nica.

Pentru Ripi va fi ultima deplasare din acest sezon în zona capitalei. Să sperăm că de această dată băieţii noştri vor reveni acasă cu toate cele trei puncte. Precedentele patru confruntări disputate în arealul alcătuit din Bucureşti şi Ilfov, nu au fost prea rodnice. Un singur punct a intrat în contul Ripensiei, după remiza din această primăvară obţinută la Ştefăneştii de Jos, cu Sportul Snagov. În rest, au fost trei eşecuri: 1-2 cu Clinceni, 0-2 cu Afumaţi şi 1-2 cu Metaloglobus.

În tur, într-un meci desfăşurat pe 14 octombrie 2017 pe arena din Ciarda Roşie, CS Baloteşti s-a impus cu scorul de 2-1. Ilfovenii au câştigat la Timişoara dintr-un penalti foarte uşor acordat în final de meci. Golul ripensist a fost marcat de Ungureanu.

Să mai spunem că echipa noastră a plecat deja spre Baloteşti. Din păcate, Cătălin Bădăuţă n-a făcut deplasarea, fiind accidentat. De asemenea, Mediop n-a putut face nici el antrenament şi e greu de crezut că va putea fi recuperat până la ora jocului. În plus, pentru acest meci, în urma cumului de cartonaşe galbene, sunt suspendaţi căpitanul Adi Popa şi mijlocaşul Cosmin Mânecan.

Ciprian Urican: „Suntem încrezători în jocul nostru bun

Antrenorul principal al Ripensiei, Ciprian Urican, e încrezător că elevii săi vor obţine un rezultat bun la Baloteşti, în ciuda absenţelor: „Suntem încrezători în jocul nostru bun. Echipa creşte săptămână de săptămână, zi de zi. Din nefiricire avem probleme cu accidentările şi suspendările. Sunt patru jucători importanţi care ne lipsesc, Bădăuţă, Mediop, Mânecan şi Adi Popa, dar eu am încredere în toţi jucătorii mei. Sunt însă convins că aceia care vor juca, o vor face la un nivel ridicat”.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet