Pin It

Ripensia a cedat la mijloc de săptămână, în deplasare, la Baloteşti, în etapa cu numărul 31. Cu trei absenţe importante, A. Popa, Mânecan (ambii suspendaţi) şi Bădăuţă (accidentat), roş-galbenii au fost înfrânţi în ultima partidă pe care au disputat-o în acest sezon în zona capitalei. Iată însă şi cele două formaţii care au stat faţă în faţă miercuri, 25 aprilie...

Baloteşti (antrenor Augustin Călin): Eşanu – Dedu, Bolozan (’84, Marciuc), Flămânzeanu, N. Filip – V. Andrei, C. Herea (cpt.), O. Herea, Paraschiv (’67, Pătraşcu) – Neagu (’56, Novac), Nica.
Ripensia (antrenor Ciprian Urican): Rădulescu – Burdeţ (’90, Golda), Bocşan, Apro, C. Toma (cpt.) – L. Tudor, Stoi – Mediop, Ungureanu, Bobină (’46, Ţugui) – Dumiter.

În ciuda faptului că debutul partidei a însemnat o uşoară superioritate a Ripensiei, cei care au deschis scorul au fost amfitrionii. În minutul 11, experimentatul mijlocaş Ovidiu Herea a înscris cu o lovitură de cap din interiorul careului.

2-0 în favoarea gazdelor s-a făcut după o jumătate de oră de joc. Căpitanul lui CS Baloteşti, Claudiu Herea, a centrat, iar Nica a punctat tot cu o lovitură de cap. După o oră de la start, ilfovenii s-au desprins pe tabelă la 3-0. Acelaşi Nica a marcat, tot cu „capul”.

Jocul de pase al roş-galbenilor s-a concretizat în minutul 75. Călin Toma a executat o lovitură liberă de la 40 de metri, iar Claudiu Apro a trimis în plasă din apropiere. A fost primul gol pentru fundaşul ripensist în acest sezon, totodată primul al său în cel de-al doilea eşalon. Din păcate, reuşita lui Apro n-a mai putut salva mare lucru, iar gazdele s-au impus cu scorul de 3-1.

Ciprian Urican: „A fost lipsă de concentrare, dar e vina noastră, a antrenorilor, căci n-am reuşit să-i responsabilizăm pe jucători!

După meci, antrenorul Ciprian Urican a făcut o analiză a înfrângerii de la Baloteşti: „A fost un joc controlat de noi, de la un capăt, la altul. Din nefericire, luăm goluri extraordinar de uşor, iar acest fapt e inadmisibil la nivelul Ligii a II-a. Am luat trei goluri cu capul, din două faze fixe şi o centrare care «a venit cu ninsoare», din bolta cerului! Acest lucru, din punctul meu de vedere, arată lipsă de concentrare. Dar vina e a noastră, ca antrenori, nu a jucătorilor, căci nu am ştiut să-i responsabilizăm. Al doilea aspect ar fi că şi astăzi am avut şase situaţii clare de a marca şi am dat un singur gol. Asta ţine tot de concentrare. Apoi, în al treilea rând, putem vorbi şi despre arbitraj, căci după părerea mea, la 1-0, am avut un  penalti clar la Mediop. Dar asta nu e o scuză şi nici măcar un alibi pentru noi. Degeaba controlăm jocul, dacă facem greşeli de copii. Sau, precum la tenis, facem greşeli neforţate, facem cadouri adversarilor. Al patrulea aspect important a fost faptul că ne-au lipsit la acest meci jucători determinanţi, precum Adi Popa, Bădăuţă şi Mânecan. Lucescu spunea în felul următor «când îţi lipseşte un jucător, ai o problemă, când îţi lipsesc doi, ai mari probleme. Iar când îţi lipsesc trei, deja nu mai e aceeaşi echipă»! Deci, putem spune că au contat foarte mult şi absenţele”.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet