Pin It

Sâmbătă, 28aprilie, de la ora 11.00, în runda cu numărul 31, Ripensia va primi pe arena din Ciarda Roşie vizita celor de la CS Afumaţi. Va fi al treilea meci într-o săptămână, dar roş-galbenii au de luat o revanşă în faţa ilfovenilor, căci în tur au cedat cu scorul de 2-0. Mai mult, elevii lui Ciprian Urican şi ai lui Radu Suciu au contabilizat două eşecuri consecutive, astfel că îşi doresc să readucă zâmbetul pe chipul suporterilor proprii.

În schimb, echipa antrenată de Vasile Neagu se află într-o formă bună, adunând trei victorii şi o remiză în ultimele cinci confruntări. În runda intermediară, a 30-a, desfăşurată la mijlocul acestei săptămâni, CS Afumaţi a învins-o pe propriul teren pe Luceafărul Oradea, cu scorul de 2-1. Formula de start a trupei ilfovene în confruntarea cu bihorenii a fost următoarea...

CS Afumaţi: Marinescu - Onea, Robicek, Patriche (cpt.), Ciochină - Tudorache, Zaharia, Avram, Olariu, Şt. Vasile – Dedu.

Ciprian Urican: „Sunt încrezător. Suntem pe un drum bun”

Antrenorul principal al Ripensiei, Ciprian Urican, e încrezător că elevii săi vor obţine un rezultat bun în disputa cu CS Afumaţi: „Sunt încrezător, căci jocul nostru e unul de calitate. Avem însă acea lipsă de concentrare, acea naivitate, în special la fazele fixe, pe care trebuie să o corectăm. Trebuie să fim concentraţi sută la sută. Jocul cu Afumaţi e unul dificil, pentru că întâlnim o echipă foarte bună, care, la fel ca Ripensia, pasează şi care vrea să deţină controlul. De asemenea, are un moral foarte bun, căci vine după două victorii. Noi trebuie să ne arătăm tăria de caracter. Trebuie să arătăm că suntem o familie. Dacă vom demonstra aceste lucruri şi dacă vom fi responsabili, atunci nu îmi fac probleme în privinţa rezultatului, sunt convins că vom câştiga! Le transmit suporterilor să aibă încredere în noi. Îi asigur că suntem pe un drum bun. Rezultatele nu întotdeauna reflectă ceea ce se lucrează şi ceea ce se întâmplă la echipă”.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet