Pin It

Joi, 26 aprilie, la Casa de la Rosa, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a membrilor asociaţi. Şedinţa a fost deschisă de către Radu Ienovan, cel care a efectuat o analiză completă a anului 2017. Preşedintele Ripensiei a efectuat atât o "radiografie" asupra situaţiei financiare în care se găseşte clubul, cât şi o analiză a celor realizate pe plan sportiv anul trecut. De asemenea, a fost propus şi votat noul buget.

Cel de-al doilea înscris la cuvânt a fost vicepreşedintele Erol Baeram. Acesta le-a vorbit membrilor asociaţi despre Academiei Ripensia, proiectul pe care l-a avut în grija sa în acest an. Apropo de sectorul juvenil, se cuvine să precizăm faptul că în scurtul timp de când a pornit la drum Academia Ripensia, s-a ajuns la un număr de 170 de copii care îmbrăca culorile clubului în acest moment.

Partea de final a întâlnirii a fost rezervată discuţiilor libere. Au luat cuvântul numeroşi membri asociaţi, temele abordate fiind diverse, de la marketing şi comunicare, până la echipa a II-a. Conversaţia a fost una constructivă, mai ales că s-a pus în discuţie şi strategia de dezvoltare pe care clubul ar trebui să o abordeze în viitorul apropiat.

Tempo Ripi!

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet