Pin It

Echipa noastră a obținut o victorie frumoasă în runda trecută, după un meci în care a învins, chiar şi în inferioritate numerică, o formație redutabilă, CS Afumați,. Succesul face ca moralul jucătorilor îmbrăcați în roșu și galben să fie unul ridicat înaintea deplasării la Călărași. O deplasare despre care se poate spune, prin prisma clasamentului, că e cea mai dificilă din acest sezon.

Dunărea e formația care se situează pe primul loc al ierarhiei eșalonului secund, însă, mai mult decât atât, este cea mai în formă trupă, adunând 10 victorii consecutive. Echipa antrenată de bănățeanul Dan Alexa nu s-a mai împotmolit din prima partidă pe care a disputat-o în acest an, când a remizat alb, 0-0, acasă, cu formația de pe locul secund, Hermannstadt. De altfel, gruparea din Călărași nu a mai pierdut în campionat din luna august a anului trecut, atunci suferind singurele două eșecuri.

În precedenta etapă, Dunărea a triumfat în deplasare la Luceafărul Oradea, după o partidă ce a semănat cu cea din Ciarda Roșie. Elevii lui Dan Alexa s-au impus cu scorul de 2-1, reușind să marcheze golul decisiv în inferioritate numerică! Iată însă și formula câştigătoare a liderului din confruntarea ce a avut loc în Bihor, la Sânmartin...

Dunărea Călărași: Lungu (cpt.) – Țenea, Dobrosavlevici, Manole, Mendy – Pușcaș, Iacob (’72, Stoica) – Missi Mezu (’83, Spehar), Pană, V. Munteanu (’64, Kanda) – V. Alexandru.

Să mai spunem că în tur, la Timișoara, Ripensia și Călărași au încheiat la egalitate, 1-1. Au marcat senegalzul Mediop, pentru Ripi, repsectiv gabonezul Missi Mezu, pentru oaspeții de atunci.

Radu Suciu: „Avem şansa noastră la Călăraşi, pe care trebuie să o exploatăm

Directorul sportiv al roș-galbenilor, Radu Suciu, e de părere că echipa sa nu are nimic de pierdut la Călărași: „Dunărea are un lot valoros şi, dacă ne uităm pe confruntările ei, vom vedea că a adunat puncte importante pe finalurile de meci. Asta demonstrează încă o dată valoarea jucătorilor, dar tot acest fapt ne poate spune că avem şansa noastră acolo, pe care trebuie să o exploatăm. Cred că nu avem decât de câştigat din acest meci. Nu avem nimic de pierdut!”.

Partida din etapa cu numărul 33 se va disputa sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul Central „Ion Comşa”. Meciul va fi televizat de către postul TelekomSport1.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet