Pin It

În runda a 34-a a ligii secunde, Ripensia ar fi urmat să întâlnească Olimpia Satu Mare, la finalul acestei săptămâni. Cum însă sătmărenii s-au retras din campionat, formaţia noastră va acumula trei puncte la masa verde. Pentru ca băieţii noştri să nu simtă această pauză, miercuri, 9 mai, am ales să jucăm o partidă amicală în compania liderului Ligii a IV-a Timiş, ACS Dumbrăviţa.

Iată şi cele două formaţii care s-au înfruntat pe arena din Ciarda Roşie...

Ripensia Timișoara: Contra (’61, Rădulescu) – A. Popa (’30, L. Tudor), Hecsko, Apro, Horcea (’50, C. Toma) – Stoi, Mânecan (’61, M. Toma), Bobină – Ţugui (’50, Ungureanu), Golda (’50, Mediop), Cluci (’46, Dumiter).

ACS Dumbrăviţa: Mikloş (’46, Puiu) – Soare, Gălan (’85, Şofronea), Telescu, Szalkai (’88, Luca) – R. Rus (’59, Ştefan), Stancu (’70, Filimon) – Oancia (’46, Centea), Briciu, Nanu (’75, Pecarov) – Silaghi (’59, D. Bîrză).

Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul în minutul 24. Silaghi a scăpat pe dreapta şi l-a învins pe Contra cu un şut din interiorul careului. 0-2 s-a făcut cu trei minute înainte de pauză. Stancu a fost cel care a înscris pentru Dumbrăviţa. Din colţul din stânga al careului mare, mijlocaşul a trimis balonul în vinclul opus!

În partea secundă, cu un sfert de oră înainte de final, băieţii noştri au redus din diferenţă după o lovitură liberă indirectă din interiorul careului, de la 8 metri. Călin Toma a mişcat balonul, iar Ungureanu a înscris cu şansă. Tot cei doi au colaborat şi pentru golul de 2-2. În minutul 81, după o centrare a lui Ungureanu, din dreapta, Călin Toma a reuşit un „eurogol”, scuturând plasa adversă cu un şut din voleu!

Ciprian Urican: „A fost important să dăm minute unor jucători care au evoluat mai puţin”

Cel care a tras concluziile după remiza din amicalul cu ACS Dumbrăviţa a fost antrenorul principal, Ciprian Urican: „În primul rând, trebuie spus că nu ne interesa rezultatul în acest joc. A fost mai important să dăm minute unor jucători care au evoluat mai puţin până acum, cum e cazul lui Hecsko. Ne dorim ca el să-şi revină şi să intre în forma pe care a avut-o în primele 7 etape. Am încercat aşadar să folosim toţi jucătorii, să le dăm cât mai multe minute. Urmează să avem acum în fiecare zi antrenamente, pentru că avem multe aspecte de pus la punct. Vom lucra toată săptămână. Aşteptăm meciul cu UTA şi sperăm că vom fi atunci într-o formă bună!”.

Pentru Ripensia urmează o săptămână de pauză. Următorul duel din campionat va fi în deplasare, în runda „intermediară”. Miercuri, 16 mai, în etapa a 35-a, băieții noștri vor înfrunta UTA, într-o partidă ce se va desfășura pe arena „Otto Greffner” din Șiria.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet