fShare
45
Pin It

După o etapă în care echipa noastră a stat şi a acumulat trei puncte la „masa verde” (în urma retragerii celor de la Olimpia Satu Mare), ne aşteaptă o săptămână cu două meciuri importante.

Mai întâi, miercuri, 16 mai, de la ora 18.00, Ripensia se va duela cu UTA, într-un derbi al vestului de ţară. Partida cu „Bătrâna Doamnă”, ce va conta pentru runda cu numărul 35, se va desfăşura la Şiria, pe arena „Otto Greffner”. Arădenii, care ocupă locul al 11-lea în clasament, au strâns 10 puncte în ultimele cinci partide, e drept însă că trei dintre acestea au venit la „masa verde”.

În precedenta etapă, UTA a pierdut în deplasare. La Sânmartin, gruparea din urbea de pe Mureş a fost nevoită să încline steagul după un duel spectaculos cu Luceafărul Oradea. A fost 3-2 pentru bihoreni, care în ultimul sfert de oră au evoluat şi în inferioritate numerică. Iată însă şi jucătorii trimişi în teren de directorul tehnic Ionuţ Popa:

UTA: Bodea – D. Dan (’24, Polgar), Manea, Roşca, Burlă – Tănase, Petra (’46, Jorza) – Curtuiuş (’67, Iuga), Buia, Hlistei – D. Popa.

În tur, într-un meci disputat pe „Dan Păltinişanu”, la data de 8 noiembrie, Ripi şi UTA au încheiat la egalitate, 1-1. Au înscris Mediop, pentru echipa noastră, în minutul 63, respectiv Curtuiuş, în minutul 72.

Cel de-al doilea meci din această săptămână va avea loc sâmbătă, 19 mai. În etapa a 36-a a ligii secunde, Ripi va primi pe arena din Ciarda Roşie vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu. Meciul va începe la ora 11.00.

Înaintea celor două confruntări, antrenorul principal al Ripensiei, Ciprian Urican, a punctat: „Ne aşteaptă o săptămână dificilă, cu două jocuri importante. Sunt convins că vom ieşi cu bine după aceste două dueluri!”.

fShare
45
Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet