Pin It

Etapa a 36-a a ligii secunde aduce pe arena din Ciarda Roşie o formaţie aflată în cursă pentru evitarea retrogradării, Pandurii Târgu Jiu. Cu trei meciuri rămase de disputat înainte de finalul sezonului, gorjenii au încă emoţii în ceea ce priveşte menţinerea în eşalonul doi.

În precedenta etapă, Pandurii a remizat pe teren propriu cu Luceafărul Oradea, scor 1-1. Iată garnitura utilizată de antrenorul Adrian Bogoi în confruntarea cu trupa bihoreană:

Pandurii: Moga – Băjan, Turda (’46, Vasilescu), C Munteanu (cpt.), Celea – Raiciu, Brînzan – Şut,  Maxim (’56, Ionică), Pârvulescu (’80, Tudoran) – Lemac.

În tur, într-un meci disputat pe stadionul Minerul din Motru în luna noiembrie a anului trecut, cele două echipe au încheiat la egalitate, 1-1. Au punctat atunci Dănăricu, în minutul 29 pentru gazde, respectiv Claudiu Mati, în minutul 52, pentru Ripi.

Ripensia şi Pandurii s-au mai întâlnit însă şi în 2013, în optimile de finală ale Cupei României, pe vremea când gruparea roş-galbenă evolua în Liga a V-a! Gorjenii s-au impus atunci la Timişoara, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, cu un categoric 3-0. Trebuie însă precizat faptul că la data confruntării (29 octombrie 2013) Pandurii era vicecampioana en-titre a României.

Duelul cu echipa din Târgu Jiu a fost prefaţat de către antrenorul principal al Ripensiei, Ciprian Urican: „Chiar dacă am scăpat de grija retrogradării, vom aborda partida cu Pandurii ca pe toate celelalte. Vom încerca să conducem jocul, să-l controlăm şi să-l câştigăm. Important e să avem încerdere în noi!”.

Partida se va juca sâmbătă, 19 mai, de la ora 11.00!

 

 

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet