Pin It

În deschiderea rundei a 36-a din liga secundă, băieţii noştri au fost nevoiţi să se recunoască învinşi în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu. Este a doua victorie a gorjenilor la Timişoara, după cea obţinută în 2013, în Cupa României.

Iată şi cele două formaţii care s-au înfruntat sâmbătă, 19 mai, pe arena din Ciarda Roşie...

Ripensia Timișoara: Rădulescu – A. Popa (cpt.), Bocşan, Burdeţ, C. Toma – Hecsko (’62, L. Tudor), Mânecan (’74, Bădăuţă), Zurbagiu – Mediop, Golda (’88, Apro), Dumiter.

Pandurii Târgu Jiu: Moga – Băjan, Celea, C. Munteanu (cpt.), Brînzan – Cenaj (’73, Vasilescu) – Tudoran, Raiciu (’60, Maxin), Şut, Pîrvulescu (’79, Vodă) – Ionică.

Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul. În minutul 24, după o „aşezare” în centrul careului, unicul vârf al gorjenilor, Ionică, a trimis în plasă, 0-1. De altfel, acesta a fost şi rezultatul consemnat pe tabelă la pauză.

Ripi a reuşit să restabilească egalitatea în minutul 56. Călin Toma a executat un corner de pe dreapta, iar Bocşan a reluat cu capul, pentru 1-1. Bucuria n-a ţinut însă foarte mult, iar oaspeţii au trecut din nou în avantaj. În minutul 65, gorjenii au făcut 2-1, tot după o lovitură de la colţul terenului. Centrarea a venit din stânga, iar căpitanul Cristian Munteanu, aflat la colţul lung, a înscris cu o lovitură de cap.

Ciprian Urican: „Îmi asum întreaga vină pentru înfrângere”

După înfrângerea suferită acasă, antrenorul principal al Ripensiei, Ciprian Urican, a luat întreaga vină a eşecului asupra sa: „A fost o înfrângere ruşionoasă, din punctul meu de vedere. Îmi asum în întregime vina pentru eşecul suferit. N-am reuşit să capacitez jucătorii, să ridic nivelul concentrării lor. Am avut de asemenea şi o circulaţie foarte greoaie a balonului, iar soluţiile alese au fost în general greşite. Per ansamblu, a fost un joc foarte slab al nostru. Mi-e ruşine de această înfrângere”.

În etapa următoare, cea a 37-a, penultima din acest sezon 2017-2018, Ripensia va întâlni în deplasare ASU Politehnica, în derbiul timişorean al ligii secunde.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet