Pin It

Sâmbătă, 26 mai, de la ora 19.00, Ripensia va înfrunta în deplasare ASU Politehnica Timişoara, în derbiul timişorean al Ligii secunde. Partida, ce va conta pentru etapa a 37-a, penultima, se va desfăşura pe arena „Dan Păltinişanu”. Sectorul rezervat fanilor ripensiști va fi în tribuna I, lângă peluza Nord. Biletele se vor găsi la stadion. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Confruntarea dintre cele două formaţii timişorene va fi un duel al orgoliilor, căci altă miză confruntarea nu va avea. Ripensia a reuşit să-şi asigure prezenţa şi în sezonul următor al eşelonul doi, după victoria obţinută în deplasare, la Şiria, contra UTA-ei, în urmă cu două etape.

De partea cealaltă, ASU Politehnica ocupă locul 7 în clasamentul Ligii a II-a. În precedenta etapă, formaţia pregătită de Antonio Foale a pierdut în deplasare. La Sânmartin, poliştii au fost nevoiţi să se recunoască învinşi în faţa Luceafărului Oradea. A fost 2-1 pentru bihoreni, după ce timişorenii intraseră în avantaj la pauză, graţie unui gol semnat de Sorescu. Iată-i însă pe jucătorii alb-violeţi ce s-au aflat pe gazon la Sânmartin:

ASU Poli: Dur-Bozoancă – Bilia, Mera (cpt.), Scutaru, Taub – Poparadu, Coadă – Motreanu (’84, Gaşpar), Sorescu, V. Nicolae (’62, Schieb) – Plămadă.

În tur, pe arena din „Ciarda Roşie”, ASU Politehnica s-a impus cu scorul de 2-0. Au marcat Taub, în minutul 26, şi Krausz, în minutul 64. Aşadar, băieţii noştri au o revanşă de luat!

Înaintea derbiului timişorean, antrenorul principal al Ripensiei, Ciprian Urican, a punctat: „Este un joc care trebuie abordat la un nivel maximum de concentrare, nu precum cel cu Pandurii Târgu Jiu. Sper să facem un joc bun și să nu pierdem. Este foarte important pentru noi. Trebuie să ștergem impresia proastă pe care am făcut-o în meciul cu Pandurii”. 

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet