Pin It

 Începând de joi, 28 iunie, Ripensia a reluat pregătirile, în vederea noului sezon de Liga a II-a. La primul antrenament de după vacanţă au luat parte 23 de jucători: Iulius Rădulescu, George Păduraru (sosit la CSM Lugoj), Ştefan Dobre (Juventus Timişoara), Alexandru Opriţa (Băleşti) şi Dalin Munteanu (încă nerăfăcut după accidentarea suferită în luna martie – nu s-a antrenat) – portari; Marius Toma, Călin Toma, Alin Burdeţ, Flavius Vlădia, Laurenţiu Tudor, Gabriel Stoi, Adrian Popa, Cătălin Bădăuţă, Andrei Dumiter, Adrian Ungureanu, Mihai Hecsko, Cătălin Horcea, Claudiu Apro, Adrian Zaluschi, Marian Anghelina, Andrei Apostol (mijlocaş dreapta – sosit de la Ceahlăul Piatra Neamţ), Răzvan Cluci, Florin Dobie şi Raul Rosuş (ultimii trei de la Ripensia Primavera) – jucători de câmp.

Pregătirea va continua pe plan local până la finalul săptămânii viitoare. În perioada 8-16 iulie, Ripi va efectua un cantonament în Ungaria, la Bekescsaba.

De asemenea, formaţia noastră va disputa, până la începerea noii ediţii a eşalonului secund, opt partide de verificare. Pe 5 iulie, Ripensia va juca în deplasare la Progresul Ciacova, de la ora 19.00, iar pe 6 iulie va înfrunta tot pe teren străin o altă grupare din Liga a IV-a Timiş, Pobeda Dudeştii Vechi.

Pe 10 iulie, la Bekescsaba, ne von măsura forţele cu o altă divizionară secundă, UTA. Tot în cantonamentul din Ungaria mai sunt planificate două meciuri, pe 13 şi 15 iulie, urmând ca în scurt timp să fie cunoscute şi adversarele. Pe 21 iulie, vom juca în deplasare la Luceafărul Oradea, iar pe 25 iulie vom evolua la Giarmata în compania celor de la Milenium. În fine, pe 28 iulie, în ultimul amical, vom întâlni pe teren propriu pe CSM Reşiţa. Apropo de terenul propriu, ar mai fi de spus că în noul sezon, Ripensia îşi doreşte să dispute majoritatea partidelor de acasă pe arena „Dan Păltinişanu”.

Ciprian Urican: „Vrem să fim mai buni decât anul trecut”

Înainte de a pleca la drum într-un nou sezon de ligă secundă, antrenorul principal, Ciprian Urican, îşi doreşte ca Ripi să aibă o evoluţie mai bună decât a avut-o în ediţia precedentă de campionat: „Ne dorim să fim campioni, iar prin asta vreau să spun că ne dorim să fim mai buni decât anul trecut. Vrem să depăşim ceea ce am realizat în precedentul sezon. Cred că se poate, dar totul ţine de jucători. Asta pentru că, în ceea ce priveşte conducerea, putem spune că avem condiţii mult mai bune, au crescut standardele. Acum e de datoria noastră să arătăm că putem transforma toate acestea şi într-un joc bun în campionat”.

Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet