fShare
20
Pin It

Ripensia a pierdut partida test, disputată joi, 12 iulie, la Szeged. Formaţia noastră a cedat în faţa echipei din localitate, Szeol, grupare care evoluează în eşalonul trei al ţării vecine. Gazdele s-au impus cu 1-0. La pauză scorul a fost egal, 0-0. Unicul gol al partidei a fost înscris pe final de către amfitrioni, în minutul 76, cu un şut de la distanţă, plasat la rădăcina barei.

Băieţii noştri au avut însă o evoluţie bună, maghiarii rueşind să marcheze la singura lor ocazie importantă. Ripensia a avut o bară în prima repriză, prin Cluci, iar în partea secundă, Ungureanu a ratat un penalti. Lovitura de la 11 metri a fost obţinută de Dumiter.

Iată jucătorii utilizaţi de Ciprian Urican în partida disputată împotriva celor de la Szeol Szeged:

Ripensia Timişoara (antrenor Ciprian Urican): Rădulescu – Vlădia, Burdeţ, Hecsko, Apro – Kawagoe, Anghelina – Tineiu, Cluci, Dumiter – Bădăuţă. Au mai evoluat: Dobre, Păduraru – A. Popa, M. Toma, C. Toma, Monea, Zaluschi, Ungureanu, Stoi.

Echipa noastră va continua stagiul de pregătire centralizată de la Bekescsaba până pe data de 16 iulie, când e programată întoarcerea acasă.

Următorul test al Ripensiei va avea loc pe 21 iulie, în deplasare, cu Luceafărul Oradea.

Radu Suciu: „De acum înainte, vom pune accent pe pregătirea tactică”

La finalul confruntării cu Szeol, directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu, a fost cel care a tras concluziile: „Partida a venit acum după o perioadă destul de grea, cu antrenamente de două ori pe zi. Inclusiv în ziua meciului s-a făcut antrenament. A fost şi o deplasare de 150 de kilometri, la Szeged. Totuşi, în condiţiile acestea, după părerea mea, toţi jucătorii au arătat destul de bine din punct de vedere fizic. A fost primul meci în care s-a intrat pe latura tactică a jocului. Până acum, nu s-a urmărit acest lucru. De acum înainte, se va pune însă accent pe pregătirea tactică. Una peste alta, jocul a fost unul bun. A avut două părţi distincte. În prima repriză a folosit o formulă eterogenă, în cea de-a doua una omogenă. S-a văzut acest lucru, dar, paradoxal, în repriza a doua am luat golul, atunci când s-a jucat mult mai bine. Ne-am dominat adversarul şi am avut câteva ocazii foarte mari. Din punctul meu de vedere, ţinând cont de toate aspectele şi în special de starea de oboseală acuumulată, mi-a părut în regulă echipă, mai ales în repriza a doua. Este primul meci în care ne-am dorit să obţinem şi victoria, dar nu ne-a ieşit. Eu însă nu prea pun preţ pe rezultate în perioada aceasta”.

fShare
20
Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet