Adunarea Generală ce a avut loc pe data de 4 septembrie a hotărât ca Ripensia Timişoara să aibă un nou preşedinte, pe Dumitru Mihu. Fostul conducător al clubului va rămâne însă implicat în bunul mers al lucrurilor. Radu Ienovan va ocupa în noua organigramă funcţia de vicepreşedinte. Acelaşi rol, de vicepreşedinte, îl va avea şi Erol Baeram, omul căruia îi datoram proiectul Academia Ripensia.

Odată cu aceste schimbări, putem spune că s-a încheiat un prim capitol din viaţa clubului nostru. Nu se cuvine însă să dăm fila, înainte de a-i mulţumi celui care a făcut posibilă reintrarea în scenă a primei echipe profesioniste din România.

Radu Ienovan e omul fără de care Ripensia ar fi rămas doar o amintire, ar fi rămas doar un nume întipărit pe o pagină glorioasă a istoriei fotbalului românesc şi bănăţean. În anul 2012, alături de alţi oameni la fel de inimoşi, a reînfiinţat gruparea care în perioada interbelică a adus în urbea de pe Bega patru titluri şi două Cupe ale României. Mai mult decât atât, tot el, în calitate de preşedinte, a fost cel care a construit, aşezând cărămidă după cărămidă, noua fundaţie a clubului. Construcţia s-a ridicat rapid, căci la bază au stat principii sănătoase. Sub mandatul său, Ripi a pornit la drum, aşa cum este şi firesc, din ultimul eşalon al fotbalului românesc. În doar câţiva ani, echipa a făcut apoi saltul din Liga a VI-a până în cea de-a doua. A trecut de la fotbalul practicat de amatori, la cel profesionist. Calea nu a fost netedă, dar, lucru important, obstacolele au fost depăşite fără compromisuri.

Pentru toate acestea, dar şi pentru toate cele ce nu pot fi cuprinse în câteva rânduri, îţi mulţumim, Radu! Noi, ripensiştii, îţi suntem recunoscători, la fel cum un copil îi este părintelui său. Ne bucurăm că ai ales să râmâi şi pe mai departe alături de noi.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet