Joi, 4 octombrie, într-o conferinţă de presă, Ripensia l-a prezentat pe noul preşedinte ales al clubului, Dumitru Mihu. Acesta, alături de cei doi vicepreşedinţi, membri ai Consiliului Director, Radu Ienovan şi Erol Baeram, a expus strategia pe care clubul nostru şi-a propus să o urmeze, dar şi schimbările ce vor avea loc odată cu modificarea statului.

„Noi aveam o asociaţie care funcţiona, care a ajuns în liga a II-a. Dar a trebuit să găsim o soluţie pentru a crea premisele necesare ca oamenii de afaceri să se poată apropia de acest proiect. Atunci am gândit un proiect cu două componente, o parte asociativă ce va funcţiona în paralel cu o societate pe acţiuni. Aceasta din urmă va avea ca principală menire crearea unei infrastructuri, ce ulterior să fie pusă la dispoziţia asociţiei, căci pe această asociaţie se va desfăşura şi în continuare activitatea sportivă. Pe scurt, SA-ul va crea o Academie de Fotbal”, a explicat preşedintele Ripensiei, Dumitru Mihu, felul în care va funcţiona clubul de aici înainte. Aşadar, pe lângă vechea asociaţie, se va înfiinţa o societate pe acţiuni, a cărui scop principal este acela de a asigura buna funcţionalitate a părţii sportive.

Pe lângă subiectul schimbărilor de natură juridică ce urmează să se producă, un alt subiect abordat a fost acela al antrenorului. Acelaşi Dumitru Mihu a precizat legat de această temă: „Căutăm şi sperăm să aducem un nou antrenor în curând. Dar suntem hotărâţi să căutăm mai adânc şi să-l alegem pe acela de care chiar avem nevoie. Trebuie să fie omul potrivit”!

 

Conferinţa de presă desfăşurată astăzi, 4 octombrie, o puteţi viziona mai jos...

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet