fShare
0

Miercuri, 10 octombrie, în runda a 11-a, una intermediară, a ligii secunde, Ripensia a primit vizita celor de la Energeticianul.  Partida a fost exact aşa cum se şi anunţa, echilibrată. După o primă repriză în care ambele formaţii s-au anihilat reciproc, singurele ocazii mai importante consemnându-se în urma unor şuturi de la distanţă, în partea secundă ritmul s-a intensificat. Debutul mitanului secund le-a aparţinut oaspeţilor. Vizitatorii au reuşit să deschidă scorul în minutul 59. Marian Stoenac, intrat pe teren cu doar câteva minute înainte, a înscris cu un şut bine plasat, de la 18 de metri.

După golul încasat, roş-galbenii au răsturnat situaţia pe teren. Au preluat iniţiativa şi au împins treptat jocul către poarta adversă. Iat în minutul 89, munca le-a fost răsplătită. După o lovitură liberă indirectă, mişcată scurt, Claudiu Apro a expediat un şut de la 20 de metri ce l-a lăsat fără replică pe goalkeeper-ul Energeticianului, Bogdan Miron şi a stabilit rezultatul final, 1-1.

Pentru Ripensia, remiza a întrerupt un şir negativ de trei eşecuri la rând. Pentru Claudiu Apro a fost cel de-al doilea său gol stagional (pe primul l-a înscris în victoria cu CS Baloteşti, 2-1).

Iată şi cele două echipe care s-au înfruntat pe arena „Dan Păltinişanu”...

Ripensia (director sportiv Radu Suciu): Dobre – A. Popa, Străuţ, M. Toma, C. Toma (cpt.) – Stoi (’67, Apro), Anghelina (’77, Kawagoe) – Popovici, Cluci (’61, Monea), Dumiter – Mansour.

Energeticianul (antrenor Bogdan Andone): Miron – Tomozei (’62, Leasă), Lung (cpt.), Achim, Dragu – Cristea, Tudorache – Neacşa (’56, Stoenac), Cioiu (’75, Ninu), Manole – Neagu.

Radu Suciu: „Am obţinut un punct important”

După remiza cu Energeticianul, directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu, a tras concluziile: „Am obţinut un punct important, dată fiind penuria de jocuri câştigătoare de până acum. E  foarte important pentru moral, cu atât mai mult, cu cât am întâlnit o formaţie cu pretenţii, o echipă bună. I-am văzut în mai multe meciuri şi pot să spun că Energeticianul are jucători valoroşi pentru nivelul Ligii a II-a. Am dat, mai mult ca altă dată, dovadă de putere de luptă şi de încredere. Aceste elemente corelate ne-au ajutat să revenim şi să egalăm. Este îmbucurător, căci altă dată nu am avut această forţă. De data asta am crezut mult mai mult în forţele noastre. E important şi sperăm să ne ţină în continuare”.

În următoarea etapă, a 12-a, Ripensia va evolua în deplasare, dar tot pe „Dan Păltinişanu”, căci va înfrunta concitadina ASU Politehnica. Derbiul Timişoarei se va juca duminică, 14 octombrie, la ora 18.00.

fShare
0
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet