Ripensia Timişoara şi Universitatea de Vest au semnat joi, 18 octombrie, un parteneriat strategic. Colaborarea cu instituţia de învăţământ superior din urbea de pe Bega e parte importantă din strategia clubului nostru. De altfel, de acum înainte, sigla UVT se va găsi pe tricourile echipei noastre. Contribuţia noului nostru partener se va materializa în mai multe sfere de activitate. Resursele UVT sunt importante, pornind de la infrastructură, ce poate fi pusă la dispoziţia clubului, şi până la specialişti în diverse domenii, precum management, marketing, psihologie, etc.

Parteneriatul a fost semnat de către rectorul UVT, Prof. Univ. Dr. Marilen Pirtea şi preşedintele Ripensiei, Dumitru Mihu.

Totodată, în cadrul aceleiaşi întâlniri, UVT a semnat un document de colaborare şi cu Federaţia Română de Fotbal, astfel că preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a luat parte la eveniment.

Mai multe informaţii despre întrunirea ce a avut loc la Universitatea de Vest  puteţi afla din înregistrarea video de mai jos

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet