Ripensia UVT a susținut primul joc oficial după 22 de zile, roș-galbenii reluându-și abia vineri antrenamentele, după două săptămâni de izolare. Astăzi, pe arena ”Electrica”, elevii lui Cosmin Petruescu au jucat contra prim-divizionarei Astra Giurgiu, în runda V din Cupa României.

Jucătorii noștri au ținut piept adversarilor, reușind să țină egală situația de pe tabelă, 1-1, după 45 de minute. Montini a deschis scorul în minutul 5, pentru ca Sokovic să egaleze în minutul 22. După pauză, giurgiuvenii au făcut diferența, scorul final fiind de 5-1 în favoarea Astrei, după reușitele lui Răduț (minutul 48), din nou Montini (minutul 60), Azulay (minutul 83) și V. Gheorghe (minutul 89).

Următorul meci al Ripensiei va fi ”restanța” cu Mioveni de pe teren propriu de miercuri, 2 decembrie, ora 14:00.

Ripensia: Dobre - Burdeț, Țieranu, Rogac, Fridrich - V. Macrițchii (min. 80, Coulibaly), Călin (min. 72, Urvanțev), Neagu (min. 64, Stoi) - Popovici, Sokovic (min. 72, Golda), Ene (min. 64, Tudorache).

”Important este să ne refacem din punct de vedere fizic”

Cosmin Petruescu a declarat după meci că adversarii de duminică sunt o formație cu mult peste locul actual din L1: ”Au fost două reprize diametral opuse. Prima parte a fost una echilibrată, chiar dacă am întâlnit o echipă din eșalon superior. Din punctul meu de vedere, clasamentul din Liga 1 este unul mincinos. Consider că Astra este o echipă de play-off, nu după cum a arătat în jocul de astăzi, ci după cum a arătat în ultima perioadă. Cred că este doar o chestiune de timp până va ajunge acolo!

”Conferențiarul” a fost mulțumit de prima parte: ”Legat de echipa noastră, mă așteptam să avem probleme în special din punct de vedere fizic. În prima repriză, atâta timp cât am stat în picioare și am putut să alergăm și să avem posesie, cred că am pus și probleme adversarului. Am reușit să și înscriem. Păcat de acea nesincronizare din primele minute când am primit acel gol, dar din punct de vedere psihic, ne-am revenit bine și am echilibrat jocul. A fost o primă repriză echilibrată, pe fondul unei potențe fizice din partea noastră în primele 45 de minute. Inevitabil, după pauză, Astra a controlat în totalitate partida. A mai avut și alte situații bune de marca, pe lângă goluri. Plusul de experiență, valoare și potență fizică au fost decisive”

Actualmente, pentru Petruescu, o veste bună e că niciun jucător nu acuză probleme fizice sau medicale. ”Pentru noi, este important că nu avem accidentați. Este greu ca după două săptămâni de pauză și două antrenamente să joci contra unei echipe de Liga 1. Important este să ne refacem din punct de vedere fizic. Este important ca toți jucătorii care vor intra pe teren, indiferent de minutul în care intră pe teren, să dea totul pentru echipă!”

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet