Antepenultimul meci din perioada de inter-sezon a fost adjudecat categoric de Ripensia UVT. Marți, 9 februarie, pe terenul sintetic din Baza 2 a UPT, roș-galbenii au trecut cu 4-2 de terța divizionară CS Hunedoara, după ce la pauză jucătorii noștri au condus cu 4-0.

Avantajul clar de la pauză a fost practic asigurat de reușitele unui singur jucător, Alexandru Neagu. În minutul 21, ”decarul” a marcat dintr-o lovitură liberă executată de la circa 20 de metri. Apoi, în minutul 28, mijlocașul a punctat pentru 2-0 direct din corner, portarul hunedorean scăpând mingea în plasă. 3-0 s-a făcut în minutul 34: Popovici a scăpat pe stânga, șutul lui a fost respins în față de portar, Neagu marcând din careul mare. În fine, în minutul 42, Neagu a executat din nou foarte bine o lovitură de colț, iar portarul hunedorean a boxat mingea în propria plasă: 4-0.

După pauză, hunedorenii au redus din avantajul ripensiștilor, prin Iacob (minutul 55) și Zamfir (minutul 72). De menționat că portarul nostru Miklos a parat un penalty în minutul 57.

Iată formulele folosite de Cosmin Petruescu:

Prima repriză: Dobre-A. Macrițchii, Țieranu, Lalić, Fridrich-V. Macrițchii, Călin-Vasluian, Neagu, Piftor-Popovici.

Repriza a doua: Miklos-Marić (min. 78, Sturzu), Bain, V. Macrițchii (min. 78, Pătru), Gladun - Coulibaly, Stoi-Tudorache, Golda, Ene-Soković.

Marius Pătru este fundaș, are 25 de ani și a fost lansat de FCSB. Ultima dată a jucat la Dunstable (Anglia).

Următorul joc de verificare va fi vineri, 12 februarie, de la ora 12:00, tot la Timișoara, cu CA Oradea (L3).

foto: Leczki Jozsef (Mediafax).

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet