Ripensia UVT a încheiat astăzi stagiul de pregătire cu un egal contra colegei de eșalon, CSM Reșița. A fost 2-2 în partida disputată pe terenul sintetic din complexul reșițean ”Mircea Chivu”.

Echipa de start trimisă în teren de Cosmin Petruescu a fost: Dobre - Andrei Macrițchii, Țieranu, Lalić, Fridrich - Stoi, Călin, Neagu - Vasluian, Soković, Piftor

La pauză, a fost 0-0, pentru ca gazdele să puncteze imediat după pauză, dintr-un penalty inventat, transformat de Buș în minutul 46. CSM a mărit scorul la 2-0 în minutul 56 prin Dulca, acesta marcând cu un șut superb de la 25 metri. Dar, ripensiștii au restabilit egalitatea. Lalić a punctat cu capul după o lovitură liberă executată de Neagu (minutul 65), iar Soković a punctat pentru 2-2 cu un șut din 12 metri, în minutul 75.

Să mai precizăm că la echipa noastră nu a fost efectuată nicio schimbare de-a lungul acestei partide, față de echipa cu care s-a început meciul.

A fost ultimul meci de verificare pentru Ripensia. Duminică, 21 februarie, de la ora 11:00, avem primul meci oficial din 2021: roș-galbenii vor juca în deplasare la Rapid București, în cadrul etapei a 16-a din Liga 2.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet