Ripensia UVT a ieșit bine din cel de-al treilea meci la rând disputat contra unei formații care se luptă pentru calificarea în ”play-off”.

După ce ripensiștii au terminat 2020 cu un 1-0 acasă cu Farul Constanța, a venit un 2-2 la Rapid București, în primul duel oficial din acest an calendaristic. Astăzi, 27 februarie, roș-galbenii au avut un alt duel tare, contra celor de la FK Csikszereda, trupă care nu a mai pierdut în Liga 2 din 24 octombrie 2020. 

Așa cum se aștepta, a fost o confruntare de uzură, la nivel fizic. Harghitenii au fost cei care au deschis scorul în minutul 60: Schieb a profitat de o nesincronizare colectivă în apărare, l-a driblat pe Dobre și a punctat în poarta goală. Ripensia a punctat apoi în minutul 72, pentru un 1-1 echitabil. Gladun a fost faultat în careu, iar Neagu a marcat de la punctul cu var.

După acest meci, Ripensia a urcat pe locul 14, cu 17 puncte, cel puțin până la încheierea acestei runde. În etapa următoare, roș-galbenii vor evolua în deplasare la Dunărea Călărași, disputa fiind programată duminică, 7 martie, de la ora 11:00.

Ripensia a evoluat în alcătuirea: Dobre - A. Macrițchii, Rogac, Lalic, Gladun - V. Macrițchii, Călin (min. 74, Ene) - Popovici (min. 74, Tudorache), Neagu, Piftor - Sokovic.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet