Miercuri, 21 iulie, la Drobeta Turnu Severin, Ripensia a terminat la egalitate, 0-0, duelul de verificare susținut contra colegei de eșalon Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

A fost un meci în care echipa noastră a avut cele mai mari șanse de gol, în condițiile în care gorjenii nu expediat vreun șut pe spațiul porții. Cea mai mare ocazie a avut-o în prima parte Rogac, reluarea acestuia nimerind bară. De asemenea, Golda a mai avut în prima repriză două situații bune, iar cea mai mare șansă i-a aparținut pe final lui Sokovic. Sârbul a reluat cu capul din apropiere, pe lângă poartă.

Cosmin Petruescu a trimis în teren formația: Rus (min.75, Lupu)-Morariu (min. 60, A. Macrițchii), Țieranu, Rogac (min. 46, Lalic), Gladun-Coulibaly, Stoi (46, V. Macrițchii)-Vasluian (min. 46, Piftor), Ene, Rotea (min. 46, Taras)-Golda (min. 46, Sokovic).

Noutățile din această formulă sunt portarul Marc Lupu (născut în 2004, ultima dată la Sepsi) și mijlocașul stânga Alexandru Rotea (născut în 2003, venit de la UTA).

Următorul test va fi sâmbătă, 24 iulie, de la ora 11:00, pe stadionul ”Electrica”, împotriva concitadinilor de la ASU Politehnica.

 

 
Almira
 
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet