Ripensia UVT va juca vineri, 1 octombrie, de la ora 16.00, la Mediaș, contra celor de la FC Hermannstsadt, în etapa a 9-a din Liga 2.

Lotul ripensist a plecat spre orașul de desfășurare a partidei în cursul dimineții de astăzi, 30 septembrie. Astăzi, ”roș-galbenii” vor efectua și un antrenament la Mediaș, la ora începerii partidei de mâine.

Jocul de vineri va fi pregătit de staff-ul tehnic constituit din Iulian Muntean și Călin Mada (antrenori secunzi), Călin Frunză (antrenor cu portarii) și Bogdan Ungureanu (preparator fizic).

Despre situația din lot, Iulian Muntean a spus: ”Dintre cei care au avut probleme medicale în ultima perioadă, în lotul convocat pentru acest meci a revenit fundașul Rogac. Ene, Sokovic și Pădurariu au revenit de luni la antrenamente, ei urmând să intre treptat în program complet, alături de colegi. Sperăm că ei vor putea fi apți în următoarea etapă, cu Universitatea Cluj, de la mijlocul lunii octombrie. Indisponibil este și Taras, el resimțind probleme la inghinali, după partida cu Dinamo, din Cupa României”.

Articole recente

 
Almira
 
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet