Vineri, 22 aprilie, de la ora 11, la Buftea, Ripensia evoluează contra Unirii Constanța. Rezultatele din runda anterioară din grupa B de play-out au făcut ca Ripi să fie salvată direct din punct de vedere matematic. Înaintea etapei a 5-a, Ripensia este pe locul 4, cu 28 de puncte, în vreme ce Unirea mai are șanse teoretice de a prinde barajul. Constănțenii sunt clasați pe locul 6 în această serie, cu 15 puncte.

În sezonul regulat, Ripensia a învins-o pe Unirea, tot în deplasare, cu 2-0, în singurul duel direct de până acum. Reușitele roș-galbenilor au venit atunci din partea lui Mitrov (minutul 15) și Ernest (minutul 16).

În ceea ce privește partida de vineri, sub comanda staff-ului au revenit în apărare Mădălin Sturzu și Darius Țieranu. Primul a fost accidentat, iar celălalt tocmai ce și-a ispășit cele două etape de suspendare după eliminarea suferită în partida cu FC Brașov. În zona mediană, este din nou disponibil Mihai Ene, cel care a lipsit în ultima rundă din cauza unei răceli, asemeni lui Zoran Mitrov. În schimb, nu sunt apți Cristian Gavra și Nebojsa  Ivancevic, ambii răciți.

Și în efectivul pentru duelul cu Unirea și-au găsit locul jucători din cadrul Academiei noastre. Mijlocașii laterali Sorin Avrămescu și Sorin Careba au fost convocați din nou, ca la meciul cu FC Buzău, iar în premieră a fost chemat de la formația U17 mijlocașui stânga Dennis Huciu.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal