Ripensia Timișoara va începe noul sezon al Ligii 2 prin jocul din deplasare de sâmbătă, 6 august, ora 11, de la Gloria Buzău.

Înaintea acestei deplasări, clubul nostru a parafat împrumutul portarului Paul Toroc. Acesta a fost împrumutat pentru un sezon, de la LPS Banatul, el evoluând ultima dată în Liga 3, la Pobeda Star Bîsnov. Născut la Timișoara, în 21 mai 2004, Toroc a mai trecut pe la Becicherecu Mic, având și un stagiu la Academia Hagi. ”Mă bucur ca am semnat cu Ripensia, este o șansă mare pentru mine de mă lansa in fotbalul de cel mai înalt nivel. Sperăm ca împreună, în sezonul care urmează, să obținem la o clasare pe măsură așteptărilor pe care le are clubul!”. Reamintim că Răzvan Mogoș și Claudiu Zamfirescu sunt celelalte două achiziții ale noastre, din perioada inter-competițională.

Din noul sezon, Mircea Moldovan (născut la Timișoara, în 26 aprilie 1990) va ocupa postul de preparator fizic al Ripensiei. Ca formare, Moldovan este kinetoterapeut, licențiat în Educație Fizică și Sport, masterand în performanța motrică, având certificări în kinetoprofilaxie și recuperare fizică, precum si în domeniul fintness-ului (TRX, Cycling – Schwinn). A activat ca fotbalist la nivel inferior, având junioratul efectuat la Politehnica Timișoara.

 

Lotul cu care Ripensia va aborda noul sezon este următorul:

 

Portari: 

Ștefan Dobre, Paul Toroc

Fundași:

Nenad Lalic, Claudiu Zamfirescu, Rareș Butnărașu, Andrei Macrițchii, Harald Fridrich, Cosmin Gladun, Darius Țieranu,  Răzvan Morariu

Mijlocași: 

Gabriel Stoi, Raul Vidrăsan, Luca Szimionaș, Răzvan Mogoș, Ianis Mihart, Zoran Mitrov, Alexandru Piftor, Tudor Călin,  Robert Stoica, Mihai Ene

Atacanți:

Cristian Gavra, Ioan Vermeșan, Ovidiu Agapie

Articole recente

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal