Ripensia Timișoara a pierdut la limită, 0-1, în fața Gloriei Buzău, în prima etapă, după un joc bun al echipei roș-galbene.

Singurul gol al gazdelor a venit în minutul 61, grație unei execuții spectaculoase a lui Cârstocea, jucător care a înscris de la circa 25 de metri. Totuși, trebuie specificat că ripensiștii au cerut dictarea unui fault cu câteva secunde înaintea golului, după o intervenție neregulamentară asupra lui Stoi.

Antrenorul Iulian Muntean ne-a declarat după meci: ”A fost un joc bun din partea noastră, din păcate ne-a lipsit golul. Am avut câteva situații mari de marca (n.n.-prin Piftor, Mitrov și Gavra), dar din nefericire nu am concretizat aceste șanse. Sunt mulțumit de joc, chit că s-au comis câteva greșeli, de pildă la transmiterea balonului, dar aceste erori sunt oarecum inerente pentru startul sezonului. Mă bucur că Gloria Buzău nu și-a creat situații foarte mari la poarta noastră, cu excepția execuției spectaculoase de la unicul gol. Cred că gazdele au mai avut un singur șut pe spațiul porții. I-am felicitat pe băieți la final în vestiar, i-am îmbărbătat, pentru că au avut o prestație bună. Jocul prestat ne dă încredere pentru etapele următoare. Din păcate, avem probleme medicale după acest duel. Ene a cerut schimbare înaintea pauzei, după ce a primit o lovitură puternică în picior, iar Morariu, pe final, a suferit o disjuncție la umărul drept. Vom vedea luni care este situația lor”.

Ripensia a jucat în alcătuirea: Toroc-Morariu, Țieranu, Lalic, Fridrich-Stoi (cpt.), Călin (min. 78, Vidrăsan) - Piftor (min. 89, Zamfirescu), Ene (min. 46, Mitrov), Mogoș (min. 89, Agapie) - Gavra.

 

Articole recente

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal