Academia Ripensia este un pilon esențial în construirea viitorului fotbalistic al clubului ”roș-galben”. În ultimii ani, Academia s-a dezvoltat organic. Fiecare sezon a adus noi rezultate importante: am ajuns pe locul 12 în topul național al Academiilor în anul 2022, iar pentru a doua oară la rând suntem prezenți cu două echipe în play-off-ul din Liga Elitelor.

Și tu poți contribui la consolidarea schimbului de mâine, prin redirecționarea a 3,5% din impozitul tău pe venit, pe anul 2022. Subliniem faptul că toate sumele parvenite din această procedură sunt folosite doar pentru cheltuielile legate de Academia Ripensia!

 

Cum poți completa și transmite formularul?

Există mai multe variante prin care poți transmite cota de 3,5%:

 

1. Intră pe site-ul www.redirectioneaza.ro/ripensia Acolo, urmează cu atenție pașii necesari privind redirecționarea procentului amintit. Procedura este foarte simplă!

2. Descarcă formularul din link-ul alăturat acestui articol (VEZI FINALUL ARTICOLULUI)! Completează-l și trimite-l prin poștă la sediul AFC Ripensia (Bd. Antenei 1/A, SAD 3/A, camera 4, cod poștal 300280).

3. Formularul completat îl poți lăsa și la punctul nostru de lucru din Piața Libertății nr. 1, parterul Facultății de Muzică din UVT, camera 022. Program de activitate: de luni până vineri, între orele 9 și 17.

4. Poți depune formularul completat și la casele de marcat din centrul comercial Almira (Bd. Antenei 1/A)

 

Ai nevoie de asistență? Vino la noi!

În cazul în care ai nevoie de informații suplimentare sau dorești să câștigi timp, vino direct la noi, la punctul de lucru din Piața Libertății nr. 1, parterul Facultății de Muzică din UVT, camera 022, zilnic, în timpul săptămânii, între orele 9 și 17. Pentru informații suplimentare, ne poți contacta la numerele 0721 327 448 și 0747 226 397.

 

Important de știut!

 

Te rugăm, fii foarte atent la completarea formularului. De asemenea, te rugăm să verifici dacă anul trecut nu ai bifat redirecționarea procentului de 3,5% pentru o perioadă de doi ani. Termenul de depunere a formularului este 25 mai 2023.

 

Îți mulțumim, te așteptăm alături de noi!

 

Tempo, Ripi!

 

 

Attachments:
Download this file (Formular 230 an 2022.pdf)Formular 230 an 2022.pdf[Descarca formularul!]1905 kB
Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal