fShare
0
Pin It

Fan club Sprijin pentru Ripensia

Locație: Calea Urseni, nr 16B (Hotel Casa de la Rosa)
Activitate: Grup al membrilor asociați care are ca scop găsirea soluțiilor de dezvoltare și susținere a activității clubului.

Fan Club Ripensia Timișoara

Locație:  Facebook <- click aici!
Activitate: Grup al simpatizanților echipei de fotbal Ripensia Timișoara.

Pentru solicitări sau relații legate de înființarea de Fan Cluburi vă rugăm să trimiteți email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

FAN CLUBURI. MEMBRI DE ONOARE. MEMBRI PROTECTORI - secțiune din statul asociației FC Ripensia Timișoara

Articolul 15 – Fan cluburi

Clubul va acorda o atenţie specială membrilor organizatiilor care susţin obiectivele FC Ripensia, cu privire la importanţa lor în imaginea publică a Clubului, cu respect absolut pentru independenţa acestor organizatii. Din acest motiv, odată ce sunt constituite în conformitate cu regulamentele în vigoare şi recunoscute de Organul de Conducere ca Fan Cluburi ale FC Ripensia, acestea vor avea drepturile şi obligaţiile inerente acestei calităţi, cu privire la integrarea lor în viaţa socială a Clubului. Drepturile şi obligaţiile Fan Cluburilor, în virtutea legăturii lor cu FC Ripensia, vor fi prevăzute în Regulamentul Fan Cluburilor, care trebuie aprobat de Consiliul Director.

fShare
0
Pin It
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet