Vineri, 9 noiembrie, la ora 18.00, pe arena „Ilie Oană” din Ploieşti, se va consemna debutul pe banca tehnică a Ripensiei a lui Alexandru Pelici. Tehnicianul timişorean va avea parte de o confruntare „de foc” în chiar primul său meci ca antrenor principal al echipei noastre. În runda cu numărul 16 a ligii secunde, Ripensia va întâlni în deplasare Petrolul, una dintre pretendente la promovare.

Formaţia, care la finalul campionatului trecut a promovat din seria a III-a a eşalonului trei, se află acum, după primele 15 etape, pe locul 4 în clasament. Cu o zestre de 32 de puncte, Petrolul stă la doar trei lungimi în spatele liderului, Chindia Târgovişte. În plus, gruparea antrenată de Octavian Grigore este, deocamdată, neînvinsă pe teren propriu. În opt partide, „lupii galbeni” au strâns şase victorii şi două remize.

În etapa precedentă, formaţia din Ploieşti s-a impus în deplasare, la Dacia Unirea, cu scorul de 3-2, într-o partidă în care brăilenii au condus în două rânduri. Iată, însă, formula utilizată de Octavian Grigore la Brăila...

Petrolul: Tordai – Olaru, Antoche, Cazan (’34, Plămadă), Ţigănaşu – Chindriş (cpt.), Danci – Saim Tudor, Herea (’89, N. Popescu), Ştefănescu (’60, Ciocâlteu) – Arnăutu.

Alexandru Pelici: „Un prim test de foc”

Confruntarea de la Ploieşti a fost prefaţă de către noul antrenor al Ripensiei, Alexandru Pelici: „Este un prim test de foc, ce va avea loc pe una dintre cele mai frumoase arene din România. Vom juca împotriva unei echipe ce are un număr impresionant de suporteri, o formaţie de tradiţie a fotbalului românesc. Petrolul e o echipă ce îşi doreşte promovarea în primul eşalon şi pentru că are infrastructura pe care să se bazeze pentru accederea în prima ligă. Dar, fotbalul e un joc de 90 de minute, 11 la 11, nu mai contează stadioanele. Acest lucru s-a văzut de multe ori, atunci când o echipă mai mică, sau cu un obiectiv mai puţin îndrăzneţ, a reuşit să încurce o echipă cu un obiectiv mult mai mare. La Ploieşti, noi ne dorim să fim curajoşi, să fim îndrăzneţi, să jucăm fotbal ”.

Pentru partida cu Petrolul, Ripensia are trei jucători indisponibili. Andrei Dumiter este suspendat, Marius Toma e accidentat, în timp ce Darius Ţieranu va absenta datorită faptului că a fost convocat la naţionala sub 19 ani a României.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet