Sâmbătă, 8 decembrie, în a doua etapă a returului eşalonului doi, dar în ultimul joc din acest an, Ripensia UVT primeşte pe arena din „Ciarda Roşie” vizita Luceafărului Oradea. Echipa bihoreană ocupă poziţia a 13-a în ierarhia ligii secunde, adunând, în cele 20 de runde anterioare, 6 victorii şi 5 remize. Formaţia pregătită de Cristian Lupuţ este neînvinsă de trei meciuri (două egaluri şi un succes). Iată şi primul „11” aliniat de bihoreni în confruntarea din etapa precedentă, când Luceafărul a învins cu scorul de 2-1, la Sânmartin, Energeticianul...

Luceafărul: Moga – Gunie (’69, Luduşan), Oros (cpt.), Băican, Moihedja – V. Pop, Prejmerean, Preoteasa (’81, Opriş), Al. Dulca – S. Pop (’56, Roşu), Paraschiv.

Ripensia are un palmares pozitiv după precedentele confruntări cu gruparea orădeană. În ediţia trecută de campionat, roş-galbenii au învins în deplasare, 2-1, graţie golurilor semnate de Andrei Dumiter şi Sebastian Bobină. Returul s-a jucat în „Ciarda Roşie”, tot în 2017, fiind, pentru cele două formaţii, ultima partidă a anului (cum de altfel va fi şi în acest sezon). La Timişoara, cele două echipe au remizat, 4-4, pentru bănăţeni punctând Mediop (un hat-trick) şi Neamţu.

În turul actualului campionat, în etapa a 2-a, Ripi a încheiat la egalitate meciul disputat la Sânmartin. A fost 2-2, cu goluri semnate de Andrei Dumiter şi George Monea.

Alexandru Pelici: „Ar fi frumos ca în acest final de an să legăm trei victorii la rând”

Despre duelul cu Luceafărul Oradea, antrenorul principal al Ripensiei, Alexandru Pelici, a declarat: „Este ultimul meci din acest an şi sperăm să încheiem cu o victorie. Ne dorim acest lucru. Ar fi frumos să legăm trei victorii la rând. Va fi, din nou, un meci împotriva unei echipe care se află, exact ca şi noi, în zona «nisipurilor mişcătoare». Sperăm să putem exploata avantajul terenului propriu. Asta în ciuda faptului că în Ciarda Roşie se anunţă să fie, mai mult decât fotbal, o luptă în noroi”.

Ripensia nu se va putea baza în meciul contra bihorenilor pe trei dintre componenţii lotului. Adrian Ungureanu, Gabriel Stoi şi Claudiu Apro sunt accidentaţi.

Biletele pentru partida Ripensia – Luceafărul vor putea fi achiziţionate de la stadionul din „Ciarda Roşie”, în ziua meciului, începând cu ora 10:00. Un bilet va costa 10 lei. Vor beneficia de intrare liberă copiii, părintele care însoţeşte un copil cu vârsta de până la 14 ani, femeile şi pensionarii.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet