Miercuri, 13 februarie, Ripensia UVT a învins UTA cu scorul de 1-0, în penultimul test din perioada de iarnă, înainte de reluarea campionatului. Trupa din Arad a făcut deplasarea la Timişoara având un lot alcătuit din jucători ce au evoluat mai puţin în tricoul grupării din urbea de pe Mureş şi din jucători tineri. Mai mult, de la meci a lipsit şi antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”, Ionuţ Popa.

Iată însă şi formaţiile care s-au înfruntat pe terenul sintetic de la Baza II...

Ripensia (antrenor Alexandru Pelici): Moldovan – A. Popa, Hecsko (‘46, Ţieranu), Apro (‘75, Tînc), Străuţ – Burdeţ (‘75, Zaluschi), Stoi (‘46, Anghelina) – Monea (‘67, Simian), Bădăuţă, Popovici (‘58, Cluci), – Mansour(‘46, Istrătescu).

UTA (antrenori Sandu Gaica şi Adrian Ungur): Zamfir – Ivan, Iuga, Salka, I. Gavrilă – Coulibaly, Hrezdac (‘46, Haloş) – Mijokovic, Isac (‘70, Cocriş), Merian (‘60, A. Gavrilă) – Popa.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de roş-galbeni pe finalul primei reprize, în minutul 44. După un atac prelungit, Hecsko a trimis o centrare în centrul careului, mingea l-a depăşit pe fundaşul central al arădenilor şi a ajuns la Mansour. Vârful senegalez a preluat pe piept, cu faţa la poartă şi apoi a înscris cu latul, pe lângă goalkeeper-ul UTA-ei.

Alexandru Pelici: „Sunt mulţumit pentru că am avut siguranţă în defensivă

La finalul confruntării cu UTA, antrenorul principal al Ripensiei, Alexandru Pelici, a tras concluziile: „ce e mulţumitor după acest joc e faptul că am avut o siguranţă defensivă. Chiar dacă UTA nu a venit cu prima echipă, a avut totuşi în lot jucători  cu o valoare individuală bună. Sunt, însă, nemulţumit de faptul că ratăm foarte mult. Nu reuşim să fructificăm ocaziile pe care le creăm şi s-ar putea să avem de suferit din această pricină. A fost penultimul joc, deci ritmul ar fi trebuit să fie unul bun şi, aici, mă refer la atacanţi, care ar fi trebuit să înscrie mai mult. Mai avem un meci, la Reşiţa, cu o echipă bună, iar apoi aşteptăm cu optimism să înceapă campionatul”.

Următorul meci al Ripensiei, totodată ultimul înainte de reluarea campionatului, va avea loc sâmbătă, 16 februarie, la Reşiţa. În Valea Domanului, de la ora 11.00, roş-galbenii vor înfrunta gruparea clasată pe locul 7 în Seria a IV-a a Ligii a III-a, CSM Şcolar.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal